We leven tegenwoordig in een tijdperk waarin online veiligheid niet meer vanzelfsprekend is. Steeds meer criminelen verleggen hun activiteiten naar het digitale domein en veel websites blijken zeer kwetsbaar voor aanvallen van derden. Zelfs grote bedrijven halen regelmatig het nieuws omdat hun website gehackt is of omdat er belangrijke gegevens zijn buitgemaakt.

Veiligheid wordt daarom steeds belangrijker bij het bouwen van een nieuwe website. Een onderneming kan nog zoveel investeren in zaken als responsive webdesign of uitgekiende zoekmachine marketing: wanneer de website onveilig is en gehackt wordt, zijn alle investeringen voor niets geweest en is de schade niet te overzien.

Kies het juiste bureau voor een veilige website

Langzaam begint bij organisaties dan ook het besef door te dringen dat het beveiligen van hun website lange tijd een ondergeschoven kindje is geweest. Daar waar een webdesign bureau vroeger werd uitgekozen om zijn lage prijs, zoeken bedrijven tegenwoordig een betrouwbare website bouwer die een kwalitatief hoogwaardige en bovenal een veilige website kan leveren.

Webton is een uitstekend voorbeeld van een gespecialiseerd bureau met aantoonbare ervaring op het gebied van veilige websites. Het bedrijf heeft in de afgelopen decennia duizenden websites gebouwd en wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,6 als waarderingscijfer. Bedrijven die een veilige website nastreven, vinden in Webton dan ook de ideale partner.

Veilig betaalverkeer in online webwinkel

De ene website vereist uiteraard een hogere veiligheidsgraad dan de andere. Zo heeft een online webwinkel een strengere beveiliging nodig dan de gemiddelde weblog. Hoewel het natuurlijk uitermate vervelend is wanneer een blog wordt gehackt, is het uitlekken van specifieke betaalgegevens en andere privacygevoelige informatie binnen een webshop nog veel rampzaliger.

Een partij zoals Webton heeft jarenlange ervaring met het bouwen van veilige webshops en weet exact welke eisen er aan een moderne website worden gesteld. Dit is zeer belangrijk, want de ontwikkelingen op het gebied van online veiligheid voltrekken zich in een razend tempo. Het toepassen van de nieuwste technologische inzichten is noodzakelijk om criminelen het hoofd te bieden.

Combineer veiligheid met responsive webdesign

Een veilige website geeft u als ondernemer niet alleen een gerust gevoel, maar verzekert de bezoekers van uw website bovendien van de best mogelijke gebruikerservaring. Ook andere elementen zoals een goede navigatie, snelle laadtijden en een mobielvriendelijk webdesign zijn hiervoor van groot belang.

Als full service internetbureau biedt Webton u een veilige website met alle genoemde zaken en meer. En ook niet onbelangrijk: voor de hoge kwaliteit die u krijgt, zijn de prijzen zeer concurrerend te noemen. Zo krijgt u een website waarmee u vele jaren vooruit kunt en die zichzelf al snel terugverdient.