Bedrijfsuitje Twente

17 februari 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Een bedrijfsuitje in Twente houden? Dat is natuurlijk een uitstekend idee voor alle bedrijven die in deze regio gevestigd zijn! In veel bedrijven is het een goede gewoonte om eens in de zoveel tijd eens iets met al het personeel te gaan doen en soms ook met de partners erbij. Dit heeft als voordeel dat je elkaar ook op een andere manier leert kennen. Dat lijkt misschien onnodig, maar als je wat meer weet over wat er in het leven van een collega speelt, dan kun je vaak ook meer begrip opbrengen voor elkaar en beter samenwerken. Een bedrijfsuitje te Twente houden is dus nog niet zo’n vreemd idee! Het kan immers ook dienen als teambuildingsactiviteit, waarbij je elkaars sterke en minder sterke kanten leert kennen. Weet je dit van elkaar, dan kunnen werktaken misschien beter verdeeld worden, omdat je weet waar een ander beter in is dan jij. Zo kan het houden van een bedrijfsuitje in Twente dus op verschillende manieren een positieve bijdrage leveren aan wat er op de werkvloer gebeurt.

Wat voor bedrijfsuitje Twente?

Dat het nuttig en gezellig is, dat zal duidelijk zijn. Maar wat altijd wel lastig is, is bedenken wat voor bedrijfsuitje in Twente je gaat houden. Als jullie een heel uniform team hebben, zowel in leeftijd als in fysieke mogelijkheden, dan maakt dat het vaak al iets gemakkelijker. Zijn jullie allemaal jong en fit, dan is een actieve en fysieke activiteit vaak een goede keus. Houden jullie allemaal van spelletjes, dan kun je dat met elkaar gaan doen. Maar wat nu als de groep heel divers is? Als er grote leeftijdsverschillen zijn, grote verschillen in wat er fysiek mogelijk is en verschillende ideeën over wat leuke activiteiten zijn? Dan wordt het al een stuk lastiger om een bedrijfsuitje te Twente te organiseren waar een ieder plezier aan zal beleven. Als je hier zelf mee aan de slag moet gaan en helemaal zelf iets moet bedenken, dan kan dit hierdoor ook heel erg lastig zijn. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds vaker gekozen wordt voor het uitbesteden van de organisatie aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Op die manier heb je er zelf eigenlijk nauwelijks werk van en toch kun je er op rekenen dat jullie een mooie dag zullen hebben met elkaar. Dat zal in ieder geval zeker lukken als jullie ervoor kiezen om een bedrijfsuitje in Twente te boeken bij Outdoor Unlimited!

Verschillende mogelijkheden

Het voordeel van het inschakelen van Outdoor Unlimited voor jullie bedrijfsuitje te Twente is in de eerste plaats dat zij heel veel mogelijkheden beschikken wat betreft de activiteiten. Zo kun je bij hen uit diverse programma’s kiezen, zoals:

  • het adventure programma
  • het ‘bazen’ programma
  • het Twentse programma

Binnen deze programma’s zijn er verschillende activiteiten mogelijk, waar jullie een keus uit kunnen maken. Denk dan aan sumoworstelen, handboogschieten of touwtrekken, maar ook aan vuur maken, spijkerbroek hangen of een kruiwagen race. Er is dus echt van alles mogelijk! En niet alleen op dit gebied bieden zij diverse opties, je kunt jullie bedrijfsuitje in Twente bij hen ook compleet maken met eten en drinken. Ook hierin bieden zij weer diverse opties, zodat je echt wat kunt kiezen wat bij jullie past! Op hun website outdoorunlimited.nl kun je het complete aanbod vinden, net als de diverse mogelijkheden wat betreft horeca. Uiteraard vind je hier ook de bijbehorende tarieven. Wil je meer weten over wat er voor jullie specifieke groep mogelijk is? Neem dan gerust een contact met hen op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Voor een bedrijfsuitje in Twente is Outdoor Unlimited in ieder geval een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn