Bedrukte of onbedrukte usb stick bestellen?

2 april 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Usbstick-producent - Usb stick Zoals u vast wel weet is een usb stick een zeer handig apparaatje. Veel mensen maken hier dagelijks gebruik van omdat het zeer gemakkelijk is om op deze manier bijvoorbeeld documenten of foto’s binnen handbereik te hebben. Ook voor het opslaan of documenteren van bepaalde bestanden is het zeer handig omdat het weinig ruimte in beslag neemt en daardoor gemakkelijk kan worden meegenomen. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een bedrukte of onbedrukte usb stick kan bestellen, dan hebben wij goed nieuws voor u. Via onze site ubsstick-producent.nl kunt u zeer eenvoudig de juiste usb stick samenstellen en deze in bulk bestellen. Bij ons is het mogelijk om vanaf 100 stuks een bestelling te plaatsen. Bent u dus op zoek naar één enkele usb stick, dan zit u bij ons niet goed, maar wilt u er veel in één keer bestellen en hier bijvoorbeeld een logo of tekst op laten drukken, dan kunt u op ons rekenen. Veel bedrijven kiezen er voor om een usb stick te laten bedrukken zodat ze deze aan bijvoorbeeld klanten of andere zakelijke relaties kunnen geven. Een usb stick is namelijk een leuk presentje omdat het ook echt handig is om te gebruiken. Hierdoor kunt u er tevens zeker van zijn dat uw reclame of logo vaak en lang te zien zal zijn, omdat de ontvangers het product ook echt zullen gaan gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk gewoon leuk om af en toe iets voor uw klanten of andere zakenrelaties te doen en het geven van een usb stick kan vast en zeker op waardering van deze mensen rekenen. Handig is ook dat wij zeer veel verschillende soorten hebben op onze website. Hierdoor kunt u precies de usb stick bestellen die bij u past. Zowel qua grote als qua opslagcapaciteit zit er namelijk nogal wat verschil tussen de diverse producten die wij hebben. Omdat wij zo veel te bieden hebben kunt u echter altijd vinden wat u zoekt bij ons. Mocht de juiste usb stick er niet tussen zitten, dan kunt u ook altijd een product op maat laten maken! Zoveel service kunt u bijna nergens vinden, dus als u op zoek bent naar een leverancier van deze leuke hebbedingetjes dan kunt u het allerbeste eerst eens kijken wat wij u kunnen bieden voordat u ergens anders een bestelling plaatst.

Goedkoop en snel de juiste usb stick in huis

Wij zijn natuurlijk niet de enige aanbieder van een usb stick met of zonder opdruk, dus waarom zou u dan voor ons kiezen en niet voor een ander bedrijf? Goede vraag vinden wij zelf, maar uiteraard hebben we daar ook een goed antwoord op. Wij geven namelijk op een bij ons bestelde usb stick een laagste prijs garantie. Als u 100 of meer exemplaren bij ons koopt dan kunt u er zeker van zijn dat u dit nergens goedkoper kunt doen! Alsof dat nog niet genoeg is zijn wij ook nog eens razendsnel in onze levering. Als u met spoed een usb stick wilt laten bedrukken dan zijn wij dus ook het juiste adres voor u. Wij kunnen namelijk al de volgende dag leveren indien u dit wilt. Daarnaast kunnen wij u zeer veel verschillende opslagcapaciteiten aanbieden. Of u nou een usb stick met 32 mb wilt zodat mensen hier een paar documenten op kunnen opslaan, of voor een mega opslag van 256 gb kiest, alles is bij ons mogelijk. Neem dus vooral zelf eens een kijkje wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij hebben veel verschillende ontwerpen op onze website staan, dus wij zijn er zeker van dat wij ook voor u de juiste artikelen in huis hebben. Qua bedrukking kunnen wij u ook zeer veel opties aanbieden, dus ook op dat gebied zit u bij ons zeker goed. Of u nou een simpel logo op de usb stick wilt of een uitgebreide tekst en meerdere kleuren, bij ons kan het allemaal. Twijfel dus niet langer als u de beste leverancier van bedrukte of onbedrukte sticks zoekt, want die heeft u bij deze gevonden. Wij kunnen u qua model onder andere het volgende bieden:

  • Creditcard
  • Mini
  • Sleutel
  • Speciaal
  • Standaard

Maar daarnaast zijn er nog vele andere opties. Kijk dus vooral zelf eens rustig rond op de site of neem contact met ons op om alle mogelijkheden op een rijtje te krijgen.

Custom producten laten maken

Een andere bijzondere dienst die wij voor u kunnen verzorgen is het ontwerpen van uw eigen usb stick. Als u bijvoorbeeld een transportbedrijf hebt en uw klanten of zakenrelaties een passende usb stick wilt geven dan kunt u dit bij ons eenvoudig bestellen. U kan zelf een ontwerp opsturen of ons grafische team hiermee aan de slag laten gaan. Wij sturen u dan graag een proefdruk op zodat u precies weet wat u krijgt. Voordat u het weet heeft u dan een mooie voorraad met sticks in de vorm van bijvoorbeeld een vrachtauto in huis. Dit soort gepersonaliseerde presentjes worden vaak erg gewaardeerd, dus kijk vandaag nog wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u het vast en zeker vinden in onze standaard collectie, of anders kunt u het op maat laten maken. Ook voor powerbanks, bedrukt of onbedrukt, zit u bij ons goed. Kijk dus vandaag nog rond op onze site om ons assortiment te bekijken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn