Een goede rollator kopen: Waar doe je dat?

8 oktober 2020

Posted in Mens en gezondheid

Wil je voor een van je ouders een rollator kopen? Dan doe je dat het beste in de webshop pucshop.nl. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten hulpmiddelen, en dus ook in rollators. Wist je dat je een rollator kopen kunt in diverse formaten? Ze zijn er namelijk in allerlei hoogtes, en dat is ook logisch want de ene persoon is groter dan de andere. Overigens zijn er ook veel rollators die je simpelweg qua hoogte kunt aanpassen, oftewel waarbij je de handvatten kunt verhogen en verlagen. Ideaal voor als je de rollator kopen wilt voor meerdere personen. Het plateautje en het mandje voorop zijn echter wel vaak van dezelfde hoogte, dus dat is iets om in gedachten te houden.

Een rollator kopen kan in deze online hulpmiddelen shop

In bovengenoemde webshop kun je zowel een rollator kopen als allerlei andere handige hulpmiddelen voor ouderen. En sinds kort verkopen ze er natuurlijk ook mondkapjes. Sinds de komst van het coronavirus kunnen we natuurlijk niet meer zonder, maar je wilt natuurlijk wel mondkapjes van goede kwaliteit dragen. De items die je net zoals die rollator kopen kunt in hun webshop zijn zogenoemd niet-medisch, maar beschikken wel over de juiste filters en bestaan uit drie lagen. Ze bieden dus een hele goed bescherming tegen bacteriën en zogeheten natte deeltjes, bijvoorbeeld van wanneer iemand niest. Deze mondkapjes kun je in hun webshop bestellen, en hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper ze worden. Ze zijn namelijk €14,945 per 10 stuks en nog slechts €57,95 per 50 stuks. Tel uit je winst. Een rollator kopen kan helaas niet met zulke kortingen, aangezien je er doorgaans slechts één nodig hebt. Gelukkig hebben ze ze in diverse prijsklassen, en kun je ook met een klein budget een hele basic rollator kopen in deze webshop.

Bloeddrukmeter online bestellen

Kwakkel jij nogal eens met je gezondheid en vind je het fijn om zo nu en dan je bloeddruk te meten? Dan kun je dit natuurlijk gewoon vanuit huis doen. Je hebt daar echt geen arts voor nodig want het is een simpel klusje. En in diezelfde webshop als waar je een mondkapje en een rollator kopen kunt vind je ook diverse soorten bloeddrukmeters, namelijk:

  • Bovenarm bloeddrukmeters
  • Pols bloeddrukmeters
  • Elektrische bloeddrukmeters
  • Handmatige bloeddrukmeters

Je kunt dus zowel kiezen of je de bloeddrukmeter op je bovenarm of op je pols wilt gebruiken, en of je hem zelf wilt bedienen of het apparaatje het werk wilt laten doen. Voor mensen die hem zelf thuis willen gebruiken is het het beste om voor een apparaatje te kiezen. Je bent namelijk niet geoefend in het meten van de bloeddruk, en dus wil je de waarden niet af laten hangen van de manier waarop jij de meter gebruikt. Beter kies je dus voor een automatische bloeddrukmeter. Of je hem liever op je bovenarm of op je pols meet mag je zelf bepalen. En kom je er niet uit? Weet je niet welke bloeddrukmeter of rollator je kopen moet? Dan kun je gewoon even de klantenservice benaderen. Zij helpen je graag met al je vragen over de hulpmiddelen die ze verkopen, zodat je zeker weet dat je de juist bestelt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn