Een leuk kinderuitje vind je op Kinderuitje.nl!

20 april 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

 Heb jij net zoals ik kinderen? Dan herken je mijn probleem van laatst vast wel: ik wilde iets leuks doen met de kinderen. Ik wilde ze een dagje mee uit nemen. Alleen hadden we het plaatselijke zwembad wel een keer gezien en ook de speeltuin en de kinderboerderij hebben wij al meer dan eens bezocht. Hoe kom je nog op leuke idee├źn voor een kinder uitje? Nou, door te kijken op Kinderuitje.nl! kinderuitje.nl/

Wat is Kinderuitje.nl?

Kinderuitje.nl is een onwijs leuke en handige website die ik in mijn zoektocht naar een leuk kinder uitje tegenkwam op het internet. De website staat namelijk vol met allerlei leuke kinderuitjes. Elke keer als ik een kinder uitje zoek, ga ik naar deze website toe. Op deze website vind ik namelijk elke keer wel weer een leuk kinder uitje voor mijn kinderen.


Het is heel eenvoudig om op de website Kinderuitje.nl een leuk kinder uitje te vinden. Er zijn namelijk 3 manieren waarop je kunt zoeken:

  • Per categorie (handig voor als het niet uitmaakt waar het uitje is);
  • Per regio (voor als je gewoon lekker in de buurt een leuk kinder uitje zoekt);
  • Per grote stad (voor als je zelf in zo’n stad woont of juist wel eens jouw kinderen een leuk uitje in zo’n stad wilt geven.

Het maakt niet uit op welke manier je zoekt, want welke manier je ook kiest, alle kinder uitjes komen in een heel handig overzicht te staan.

Welk kinder uitje heb ik via deze website gevonden?

Ik woon zelf in Drenthe. De eerste keer dat ik op Kinderuitje.nl kinderuitje.nl/ in Drenthe zocht naar leuke kinderuitjes, was ik echt verbaasd hoeveel keuzes ik wel niet had. Sommige activiteiten kende ik al wel, maar van anderen had ik nog nooit eerder gehoord. Samen met mijn kinderen hebben we een heel leuk kinder uitje uitgezocht. Ze wilden namelijk weleens het ontspanningsuitje spelen. Dat kon gewoon in onze eigen stad. 

Het was echt een ontzettend leuk kinder uitje! De kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt! Ze gingen samen met wat vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding van mij en een andere ouder het centrum van onze stad in. Het ontsnappingsuitje houdt in dat de kinderen de sleutel van de stad moeten zien te bemachtigen. Dat moeten ze doen door allerlei opdrachten op te lossen zoals raadsels, codes en puzzels. Het lijkt wel een beetje op een escape room, maar dan is het gewoon lekker in de gezonde buitenlucht. De kinderen vonden het echt ontzettend leuk en hebben zich onwijs vermaakt. Ja, dit was echt een geslaagd kinder uitje!

Wat werd het volgende kinder uitje?

Omdat het eerste kinder uitje zo geslaagd was, wilden mijn kinderen weer op de website Kinderuitje.nl kijken voor een leuk kinder uitje. Het was herfstvakantie en ik wilde niet dat ze zich gingen vervelen. Daarom liet ik de kinderen weer een leuk uitje in de buurt uitkiezen. En die vonden ze! Deze keer wilden ze graag een leuke Cupcake Workshop volgen. Dat is voor in de herfstvakantie natuurlijk een mooie activiteit met dat regenachtige weer. Ook de Cupcake Workshop was geslaagd, dus als wij weer een leuk kinder uitje zoeken, kijken we zeker weer op deze website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn