ESTA aanvragen voor jouw gezin? Goed voorbereid op reis naar de Verenigde Staten met een ESTA!

18 januari 2020

Posted in Vakantie en Recreatie

Wil je een ESTA aanvragen voor jouw gezin? Dan ben je van harte welkom bij ESTA USA. Wij vertellen je graag meer over wat je dient te weten als je met jouw gezin op reis wilt naar de Verenigde Staten om een geweldige reis te maken door Amerika of USA. Wellicht heb je een belangrijke zakenreis en gaat dit langere tijd duren, waardoor jouw gezin meegaat? Wat jullie reisdoel ook is, zodra je de Verenigde Staten binnenkomt – zelfs alleen voor een tussenlanding – dient jouw hele gezin in het bezit te zijn van een eigen ESTA. Een ESTA is een verblijfsdocument dat op basis van een paspoort wordt verstrekt. Met dit visum mag je maximaal 90 dagen verblijven in Amerika. Het is mogelijk om voor jouw hele gezin in één keer een ESTA aan te vragen, zodat het je veel tijd bespaart. Ga ook goed voorbereid op reis met jouw gezin en vraag ruim op tijd jullie ESTA aan!

ESTA aanvragen voor een gezin

Gaat jullie reis binnenkort naar de Verenigde Staten? Dan dien je tijdig voor ieder meereizend persoon een ESTA aan te vragen. Dit is een cruciale stap in de voorbereiding, anders krijg je geen toestemming tot het continent. Een ESTA is een officieel document dat jou tot maximaal negentig dagen de toegang verleend. Zonder dit visum krijgt jouw gezin geen toegang tot het continent. Aangezien je met jouw gezin buiten Europa wilt reizen, heeft iedereen een eigen paspoort nodig – ook kleine kinderen. Een ESTA wordt daarom ook per persoon verleent op basis van het paspoort. Dit is de reden dat ook kinderen een ESTA aanvraag moeten indienen. Het is zeer eenvoudig om voor jouw hele gezin en eventueel andere meereizende mensen de aanvraag in te dienen. Verzamel alle paspoorten en je kunt aan de aanvraag beginnen. Met een halfuurtje ben je gemiddeld voor een gezin klaar om de aanvraag rond te krijgen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met het betreffende uitgiftebureau. De voorpret voor de reis kan nu eindelijk beginnen!

ESTA aanvragen voor gezinnen samengevat:

  • Altijd verplicht om de Verenigde Staten binnen te mogen reizen
  • Controleer de geldigheid van de paspoorten
  • Kinderen dienen een eigen ESTA aan te vragen
  • Met een ESTA maximaal 90 dagen toegang
  • Voor meerdere mensen in eenmaal aanvragen is mogelijk
  • Vraag ruim een maand voor de reis een ESTA aan

Hoe snel krijg ik een reactie op onze ESTA aanvraag?

Zodra je de aanvraag hebt ingediend voor jouw gezin, kun je deze gelijk online betalen. De betaling werkt eenvoudig en is volledig in het Nederlands. In onverwachte situaties is het noodzakelijk dat je gelijk het vliegtuig pakt. Je wilt dan zo snel mogelijk een ESTA ontvangen. Hiervoor is speciaal een spoedaanvraag opgesteld. Jouw aanvraag wordt dan binnen 15 minuten in behandeling genomen. Als je met iDeal hebt betaald, dan ontvang je in veel gevallen dezelfde dag nog een reactie ontvangt op jullie aanvragen. Wij adviseren echter altijd om de aanvragen ruim een maand voor vertrek in te dienen. Als er iets niet in orde is, dan heb je nog voldoende tijd om dit te aan te kunnen pakken. Denk hierbij aan het aanvragen van een nieuw paspoort of andere documenten. Een tijdige aanvraag scheelt dus zeker een hoop zorgen. Of je nou voor een korte zakenreis, vakantie of doorreis naar de Verenigde Staten gaat met jouw gezin, je krijgt alleen toegang met een ESTA. Zonder ESTA dus geen toegang! Wil je langer blijven dan 90 dagen, dan zijn hiervoor andere documenten aan te vragen. Bekijk onze website voor meer informatie: esta-aanvragen.com.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn