Garage Berkouwer / van Breukelen; uw specialist Volvo in Utrecht!

14 december 2018

Posted in Auto's en Motoren

Zoekt u een echte Volvo specialist in Utrecht? Bij Garage Berkhouwouwer / van Breukelen bent u verzekerd van goed advies en onderhoud aan uw Volvo in Utrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij als voor u klaar in de provincie Utrecht. Door deze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Zo hebben wij alle apparatuur in ons bezit om een storing aan uw Volvo op te lossen. Nog niet helemaal overtuigd? Natuurlijk bent u altijd welkom in onze garage om eens kennis te komen maken met ons personeel. Zij kunnen u meer vertellen als echte Volvo specialisten! Door onze expertise en jarenlange ervaring wordt het onze klanten al snel duidelijk waarom wij dé specialisten in Volvo in Utrecht zijn. Nieuwe klanten komen vaak bij ons terecht via onze bestaande klanten, die erg over ons te spreken zijn. Om ook uw vertrouwen te winnen en te vertellen over onze kennis binnen het merk Volvo, zetten wij graag een lekker bakje koffie voor u klaar. Zien we u snel een keertje in onze garage? Zelfs de sterke Volvo’s hebben, net als elk ander automerk, regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Volvo specialist Berkouwer in de provincie Utrecht staat voor u klaar! Als bestuurder krijgt u automatisch een melding op uw dashboard zodra het tijd is voor het reguliere onderhoud aan uw Volvo. Zodra u deze melding waarneemt adviseren wij u zo snel mogelijk een afspraak te maken met onze garage! Ook van andere storingen krijgt u een melding op uw dashboard. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen. Doordat wij alle juiste apparatuur bezitten en daarnaast al ons personeel uitstekend opleiden, is een storing binnen no-time verholpen! Mocht er toch iets gerepareerd moeten worden? Niet alleen weet u zeker dat we door meer dan 20 jaar ervaring uw auto door en door kennen, we repareren alleen de onderdelen die ook daadwerkelijk defect zijn. Hiermee maken wij de kosten voor onderhoud en reparatie niet onnodig hoog. Mochten wij een defect onderdeel constateren dan zullen wij uiteraard altijd eerst contact met u opnemen, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien zal de reparatie altijd direct in onze garage uitgevoerd kunnen worden. Doordat wij alle eigenaren van een Volvo in Utrecht onze diensten willen kunnen aanbieden, hebben wij namelijk alles voor uw Volvo in Utrecht op voorraad. Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Occasions
  • Reparaties
  • Onderhoud
  • APK

Meer dan alleen een specialist Volvo Utrecht

Behalve dat wij de specialist in Volvo in Utrecht zijn, verkopen en repareren wij natuurlijk ook andere automerken. Of u nu op zoek bent naar een Volvo occasion, of een ander merk; bij Garage Berkouwer / van Breukelen bent u zeker aan het juiste adres! Wij bieden u een breed aanbod en daardoor is er voor iedereen wat wils. Neem een kijkje op onze website (https://garage-berkouwer-van-breukelen.nl/occasions) voor ons huidige aanbod of neem contact met ons op via onze contact pagina (https://garage-berkouwer-van-breukelen.nl/index.php?route=information/contact). Staat er op dit moment niets interessants voor u bij? U bent van harte welkom om eens te komen kijken in onze garage. Niet alle occasions die wij verkopen staan direct op onze website. Het kan dus zomaar zo zijn, dat uw droom occasion al bij ons klaarstaat!

Waar vindt u ons?

U vindt de Volvo specialist Utrecht op het volgende adres: Straatweg 1D, 3604BA in MAARSSEN. Bekijkt u onder aan de pagina de plattegrond die aangeeft waar u ons kunt vinden. Van maandag tot en met vrijdag staan wij van 9 tot 17 uur voor u klaar en bent u van harte welkom in onze garage.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn