Hier ontdekte ik hoe ik mijn horlogeband opmeten moest

22 april 2018

Posted in Mode en Kleding

Toen ik vorige week aan het sporten was, bleef ik met mijn horloge achter een struik haken en omdat ik dit niet in de gaten had, trok ik in een grote ruk mijn hele bandje aan gruzelementen. Dat was natuurlijk heel vervelend omdat ik nu niet meer kon zien hoe laat het was omdat ik mijn horloge niet meer om mijn pols kon houden. Ik heb daarom mijn training afgebroken en ben meteen naar huis gegaan om te kijken of ik misschien diezelfde dag nog iets kon regelen wanneer het ging over een nieuw bandje. Ik kwam terecht op allerlei sites waar ik bandjes kon bestellen, maar ik zag dat er allemaal verschillende maten werden aangeboden. Ik had geen idee welke de juiste voor mij zou zijn en daarom moest ik eerst achterhalen hoe ik een horlogeband opmeten kon. Ik had namelijk nog nooit te maken gehad met het horlogeband opmeten en vandaar dat ik benieuwd was of ik ook ergens meer informatie kon vinden over het horlogeband opmeten. Dat bleek het geval te zijn. Ik kwam namelijk al heel snel terecht op de site van DeHorlogebandespecialist.nl. Deze site is werkelijk een paradijs voor de mensen die op zoek zijn naar goede en mooie bandjes voor u hun horloge. Ten eerste is het zo dat men hier voor alle mogelijke uurwerken de juiste bandjes verkoopt, maar daarnaast is het ook nog eens zo dat men hier allerlei prachtige producten voor een heel aantrekkelijke prijs verkoopt. Genoeg reden dus om snel een keer op de site van dit bedrijf te kijken om te zien wat zij allemaal voor mij konden betekenen. Het mooiste was nog wel dat men mij hier precies uit kon leggen hoe ik een horlogeband opmeten moest. Deze site was dus precies waar ik naar op zoek was.

Dankzij deze instructievideo weet ik nu hoe ik een horlogeband opmeten moet

Toen ik eenmaal op de site van DeHorlogebandenspecialist.nl terecht was gekomen, vond ik hier al heel snel uit hoe ik een horlogeband opmeten moest. De mensen van deze site hebben dit namelijk niet alleen in tekst weten uit te leggen, maar ze hebben er ook een instructiefilmpje bij weten te maken. Dat was heel erg prettig om te zien omdat ik op deze wijze niet alleen maar kon lezen hoe ik een horlogeband opmeten moest, maar ook kon ik er beeld bij zien. Daardoor kon er bijna niets misgaan met het horlogeband opmeten en dat bleek uiteindelijk ook wel het geval te zijn. Ik heb namelijk mijn horlogeband opmeten kunnen en daardoor heb ik precies het juiste bandje weten te bestellen. Ik dacht dat het waarschijnlijk heel moeilijk zou worden om de juiste maat te vinden, maar dit bleek geenszins het geval te zijn. Ik had hier diezelfde avond nog een mooi bandje gevonden en omdat ik nu wist dat ik het aantal millimeters tussen de oortjes van het horloge moest meten, kon ik precies zien welke maat ik moest kiezen. In mijn geval ging het om een breedte van 22 millimeter.

Kijk ook een keer naar het enorme aanbod van deze aanbieder!

Wanneer u momenteel ook op zoek bent naar een mooi horlogebandje, dan wil ik u aanraden om een keer naar de site van DeHorlogebandenspecialist.nl te komen kijken voor:

  • bandjes voor analoge horloges
  • metalen bandjes voor digitale horloges
  • bandjes die speciaal voor u op maat gemaakt worden

Kijk vandaag nog even op DeHorlogebandenspecialist.nl om te zien wat men hier allemaal voor u kan betekenen. U zult zien dat men u hier bijna geen ‘nee’ kan verkopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn