Ik bestel mijn coniferen bij een coniferen kwekerij 

11 december 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Ik ben gek op coniferen. Ik heb er een heleboel in mijn tuin staan en ze zien er echt prachtig uit. Coniferen kun je natuurlijk gewoon in het tuincentrum kopen, maar ik koop mijn coniferen bij een echte coniferen kwekerij. Zij hebben echt verstand van coniferen en kweken de mooiste planten. Ik koop dan ook veel liever mijn coniferen bij een coniferen kwekerij dan in het tuincentrum. 

Coniferen kwekerij Top & Top 

Als je net zoals ik een passie hebt voor coniferen, koop je je coniferen natuurlijk bij een echte coniferen kwekerij. Bij een coniferen kwekerij ben je er namelijk van verzekerd dat je gezonde en goede planten in huis haalt. Ik koop mijn coniferen dan ook altijd bij kwekerij Top & Top. Zij zijn gespecialiseerd in het kweken van goede coniferen en hebben dan ook verschillende soorten in het assortiment zitten. Omdat ze de coniferen zelf kweken, worden ze ook nog eens tegen erg scherpe prijzen verkocht. Zo kan ik voor een betaalbare prijs goede coniferen in huis halen. Coniferen kwekerij Top & Top verkoopt verschillende soorten coniferen: 

  • Westerse Levensboom 
  • Dwergcipres 
  • Levensboom 
  • Reuzenlevensboom 
  • Californische Cipres 
  • Smaragd 
  • Hemlockspar 

Je kunt dus voor verschillende soorten coniferen terecht bij coniferen kwekerij Top & Top. Mijn liefde voor coniferen is eigenlijk begonnen bij mijn moeder. Zij had ontzettend veel verschillende coniferen in de tuin staan. Als kind had ik daar natuurlijk geen interesse in, de tuin was voornamelijk om in buiten te spelen. Ook toen ik ouder werd, heb ik nooit echt interesse getoond in tuinieren. Mijn moeder hield echter wel echt van tuinieren. Ze had dan ook een enorm grote tuin met niet alleen coniferen, maar ook een heleboel andere planten en bloemen. Toen ze een aantal jaren terug kwam te overlijden, ben ik terug naar mijn ouderlijk huis gegaan. Ik stond daar in de tuin en zag alle prachtige bloemen en planten die mijn moeder door de jaren heen had geplant en onderhouden. Ik vond het erg zonde om de mooie tuin te laten vergaan, dus heb ik de grootste planten en coniferen over laten zetten naar mijn eigen tuin. Doordat de planten van mijn moeder mijn eigen tuin een beetje doen terugdenken aan thuis, ben ik extra goed voor de planten gaan zorgen. Ik begrijp nu waarom mijn moeder zoveel van de coniferen hield. Uiteindelijk besloot ik mijn tuin uit te breiden en net zo’n mooie en uitgebreide tuin te verkrijgen als mijn moeder had gehad. Ik kocht mijn nieuwe coniferen eerst gewoon in het tuincentrum, maar deze bleken veelal van een minder goede kwaliteit of soms zelfs ziek te zijn. Ook verkopen ze in het tuincentrum niet zoveel verschillende soorten coniferen. Mijn echtgenoot heeft mij toen meegenomen naar coniferen kwekerij Top & Top in Wekerom. Ik zag daar de verschillende soorten coniferen die ze met liefde en aandacht hadden gekweekt. Het was een ontzettend mooie ervaring. Ik heb daar ook nog met de medewerkers kunnen spreken over advies bij de verzorging van coniferen en het onderhoud van mijn tuin.  

Vraag deskundig advies aan of neem een kijkje in de kwekerij 

Na mijn bezoek aan coniferen kwekerij Top & Top, was ik verkocht. Ik werd verliefd op de verschillende soorten prachtige coniferen die ze daar kweekten en besloot diezelfde dag nog om er een aantal te bestellen. Gelukkig kan ik de coniferen van Top & Top gemakkelijk online bestellen via coniferen-bestellen. Deze worden dan de volgende dag snel thuis geleverd. Als jij nu ook coniferen wilt bestellen bij een echte kwekerij, kijk dan op coniferen-bestellen.nl. Je kunt ook contact opnemen om de kwekerij te bezoeken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn