Ik volgde hier een workshop tassen maken

2 september 2018

Posted in Mode en Kleding

Ik heb me laatst voorgenomen dat ik meer met mijn handen wil gaan doen. Ik heb namelijk een drukke kantoorbaan en dat betekent dat ik de hele dag maar aan het denken ben en dat begon mij een beetje te vervelen. Ik wilde graag mijn zinnen verzetten en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die ik allemaal kon vinden om creatief aan de slag te gaan. Toen ik even op het internet ging kijken, zag ik dat er een workshop tassen maken werd aangeboden. Dat sprak mij meteen heel erg aan want een workshop tassen maken lijkt mij niet alleen heel erg leuk, maar ook heel erg nuttig. Ik heb namelijk altijd problemen met het vinden van een mooie tas en vandaar dat het ij leuk leek om middels een workshop tassen maken een eigen tas te leren maken. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die ik allemaal vond om op korte termijn al aan deze workshop tassen maken te beginnen. Ik heb ook bij verschillende sites gekeken naar de tarieven van de workshop tassen maken. Ik vond het echter ook belangrijk dat ik recensies kon lezen over de workshop tassen maken die ik overal vond en vandaar dat ik ook op allerlei fora ben gaan kijken naar de mogelijkheden die daar allemaal aangeboden werden. Al heel snel had ik in de gaten dat ik bij Modelessen.nl zou moeten zijn omdat ik hier alleen maar positieve berichten over kon vinden. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat ik allemaal over de workshop tassen maken op deze site kon vinden. Ik kan u vertellen dat toen ik dit eenmaal zag, ik meteen om was. Ik heb mij daarom ook nog diezelfde dag opgegeven voor deze workshop tassen maken.

Deze workshop tassen maken wordt gegeven door vakmensen!

Toen ik mij had opgegeven voor de workshop tassen maken kreeg ik al heel snel bericht van de mensen van Modelessen.nl. Ik kreeg een heel duidelijke mail met daarin alles wat van mij verwacht werd voor de workshop tassen maken en ook kreeg ik te horen hoe de workshop zou worden opgebouwd. Dat was allemaal heel interessant en ik verheugde mij dan ook op de dag dat ik zou gaan leren hoe ik een tas moest maken. Op de dag zelf werden wij heel vriendelijk onthaald en wij kregen meteen uitleg over wat wij die dag zouden gaan leren. Wij hebben heel nuttige tips gekregen. Ik was heel blij met alle goede adviezen die ik heb mogen ontvangen en ik heb daarom ook heel veel geleerd op deze dag. Mocht u ook graag meer over tassen maken willen leren, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan om daar meer te lezen over de mogelijkheden die zij u allemaal aanbieden. Ik kan u Modelessen.nl van harte aanbevelen want de mensen die hier werken zijn gepassioneerde vaklieden die u graag alles leren over hoe u mooie dingen kunt maken.

Ik heb een prachtige tas gemaakt!

Ik heb inmiddels de workshop alweer achter de rug en ik kan u vertellen dat ik een heel mooie tas heb gemaakt. Ik ben de mensen van Modelessen.nl heel dankbaar en ik kan zeggen dat:

  • ik heel veel geleerd heb tijdens de workshop
  • ik heel blij ben met de tas die ik heb gemaakt
  • ik mij zeker nog een keer zal melden voor een cursus

Kijk snel even op de site voor meer informatie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn