Is uw urenregistratie ook aan een update toe?

16 juni 2020

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Wij hebben de afgelopen jaren heel veel nieuwe mensen aangenomen en dat was enerzijds een sterke verbetering voor ons bedrijf, maar wij ook gemerkt dat wij hierdoor een aantal nieuwe problemen hebben gecreĆ«erd. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je met veel mensen werkt, je moet zorgen dat je urenregistratie heel goed geregeld is omdat je administratie anders een bende wordt. Je kunt het namelijk niet maken om fouten te maken want je werknemers gaan het niet accepteren dat ze minder betaalt krijgen dan ze gewerkt hebben. Wij namen daarom altijd de rekening op ons wanneer wij merkten dat de administratie niet klopten omdat onze urenregistratie niet goed was. Wij konden dit echter niet te vaak doen omdat wij hierdoor het zicht verloren op onze totale administratie. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om de urenregistratie te verbeteren en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de mogelijkheden konden kijken om een beter systeem voor onze urenregistratie te vinden. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden zouden zijn om onze urenregistratie te verbeteren en wij hebben gezien dat er voldoende aanbieders te vinden zijn die je aan een goed systeem voor de urenregistratie kunnen helpen. Wij hebben daarom goed ons best gedaan om uit te vogelen wie ons het beste zou kunnen helpen en wij hebben toen de mensen van teamleader.nl gevonden. Deze site heeft een hele goede reputatie opgebouwd en ik kan u zeggen dat het interessant was om te zien wat dit bedrijf je allemaal te bieden heeft wanneer je je bedrijf graag sterk wilt verbeteren. Wij hebben gemerkt dat deze mensen heel deskundig zijn en precies weten wat je bedrijf nodig heeft wanneer je goede zaken wilt doen. Ik ben daarom ook blij dat wij deze mensen gevonden hebben omdat wij dankzij deze mensen heel goed aan ons systeem voor de urenregistratie konden werken. Wij vonden hier een heel veel betere manier om onze urenregistratie te doen en ik heb daarom ook meteen gekeken of wij dit systeem voor de urenregistratie konden gaan gebruiken. 

Onze urenregistratie is nu perfect

Wij hebben ons goed verdiept in het systeem voor de urenregistratie dat wij hier op deze site gevonden hebben en wij moesten al snel toegeven dat wij hier een schot in de roos hadden gedaan. De mensen van teamleader.nl hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat wij onze urenregistratie sterk konden verbeteren en wij zijn daarom ook al heel snel overgestapt op dit systeem. Wij merken dat wij nu precies kunnen bijhouden hoeveel iedereen gewerkt heeft en dat zorgt dat wij nu precies weten hoe wij er financieel voorstaan en dat onze mensen geen klachten meer hebben over hun uitbetaling. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw bedrijf ook te verbeteren als het gaat over de urenregistratie, dan kunt u:

  • Even naar de site van teamleader.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer met een adviseur overleggen over uw problemen 

Wij zijn blij dat wij met teamleader zijn gaan werken want zij bieden fantastische producten aan.                   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn