Op zoek naar een goochelaar?

2 mei 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Klaar met de standaard feest Dj’s en wilt u een keer een andere soort entertainment voor uw evenement of feest? Dan bent u bij goochelaar Rich Magic aan het juiste adres! Met Rich Magic bent u er zeker van dat u een geslaagd evenement of feest zult hebben en dat zowel jong en oud het naar zijn zin heeft!

Goochelaar Rich Magic

Rich Magic is vanaf kleins af aan al een groot fan van goochelen. Geïnspireerd door Hans Kazan ging hij zelf aan de slag met goochelen, wat een groot succes bleek. Verschillende ontmoetingen met andere goochelaars en veel oefenen leidde er uiteindelijk toe dat hij zijn eerste optredens en goochelshows deed. Met zijn inmiddels jarenlange ervaring en zijn nieuwste goocheltechnieken bent u er zeker van dat Rich Magic voor een bijzondere en leuke avond zorgt. 

Rich Magic treedt meer dan 150 keer per jaar op en kan geboekt worden voor zowel particuliere als zakelijke events. Met zijn spannende en vooral magische acts zal niemand zich vervelen op uw feest of evenement. Rich Magic is naast goochelaar ook nog mindreader en zakkenroller. Zijn acts zorgen ervoor dat uw feest er een wordt om nooit te vergeten!

Aanbod van Rich Magic

Rich Magic biedt zijn entertainment in verschillende vormen aan. Voor elk evenement of feest zit er een geschikte act tussen. Dit is een overzicht van het aanbod van goochelaar Rich Magic:

  • Podium act/illusieshow
  • Table magic
  • Beursgoochelaar
  • Workshop goochelen
  • Familieshow 
  • Kindershow

Podium act is een illusieshow die ideaal ingezet kan worden tijdens bijvoorbeeld congressen, bedrijfsevenementen of seminars. De show duurt 20 tot 60 minuten, dit is afhankelijk van uw wensen. Het is een show met vernieuwende trucs waarbij gebruik wordt gemaakt van “Mind-Magic”. Het is een interactieve show waarin het publiek actief mee kan doen. De show bestaat uit illusies, mindtricks, en nog veel meer. Al deze elementen samen zorgen voor entertainment dat het publiek niet snel zal vergeten!

Table Magic is een act waarin uw gasten nog meer betrokken worden. Bij tafelgoochelen staat het publiek namelijk met de neus bovenop de act, de magie gebeurt vaak in hun eigen handen. Tafelgoochelen is een act die op elk evenement in te zetten is en door zijn laagdrempeligheid leuk is voor iedereen. 

Moet u binnenkort u bedrijf vertegenwoordigen op een beurs? Dan is een beursgoochelaar de juiste keuze om uw bedrijf/product op een originele manier onder de aandacht te brengen bij uw potentiële klanten. Bij de stand van uw bedrijf zal goochelaar Rich Magic met zijn act “beurs magic” veel klanten aantrekken en ervoor zorgen dat zij bij uw stand blijven hangen. Rich Magic zal ervoor zorgen dat klanten uw bedrijf zullen onthouden.

Wanneer u zelf het goochelen wel eens wilt uitproberen dan is een workshop goochelen ideaal voor uw evenement of feest. Bij deze workshop leert Rich Magic alle gasten goocheltrucs, wat voor erg veel lol en plezier zorgt. De workshop is bijvoorbeeld erg leuk voor een vrijgezellenfeestje of een personeelsfeestje.

Tenslotte biedt goochelaar Rich Magic nog een familieshow en een kindershow aan. De familieshow is de perfecte keuze voor entertainment dat leuk is voor zowel jong en oud. Met de familieshow bent u er zeker van dat al uw gasten zich zullen vermaken.  Daarnaast is er nog een show speciaal voor kinderen. Rich Magic betrekt de kinderen bij de goochelact en zorgt voor veel plezier en vermaak. De show is geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor grotere groepen kinderen is de show geschikt.

Wilt u ook wat magie brengen in uw evenement of feest? Neem dan contact op met goochelaar Rich Magic via info@richmagic.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn