Op zoek naar een virtueel kvk kantoor?

5 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Er is tegenwoordig een flinke toename in het aantal mensen dat als zelfstandige werkt, steeds meer mensen schrijven zich als zzp’er in bij de kamer van koophandel. Het zelfstandige leven brengt veel financiele voordelen met zich mee, je mag zelf je uurloon bepalen en hoe veel je werkt, bovendien wordt er geen geld achtergehouden voor je pensioen, verzekering en andere zaken. Echter komt dit wel met een groter risico, je wordt niet doorbetaald als je ziek bent of door een andere reden niet kan werken en je loopt dus ook meer financieel risico. Als jij zelf geen klussen binnenhaalt, verdien je ook geen geld. Desalniettemin zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen dit risico voor lief te nemen en een eenmanszaak te starten bij de kvk. Door deze ontwikkeling zijn er dus ook steeds meer zelfstandigen die op zoek zijn naar een kantoor voor flexwerkers of een virtueel kantoor op welk adres ze zich kunnen inschrijven bij de kvk. Voor veel ondernemers is een adres ook een soort visitekaartje naar de buitenwereld, als jij gevestigd bent op de grachtengordel in Amsterdam ben je misschien voor potentiele klanten aantrekkelijker en lijk je betrouwbaarder dan als je gevestigd bent op een industrieterrein ergens in verweggistan.

Virtueel kvk kantoor via ESO

Eso, oftewel Easy Start Office is een bedrijf dat zelfstandigen die zoeken naar een kantoor of inschrijfadres meerdere opties biedt en ze helpt bij de juiste keuze maken. Ze bieden ook de optie om een virtueel kvk kantoor te huren, dit is een goedkopere optie waarbij de maandlasten heel laag liggen. In het geval van een virtueel kvk kantoor heeft u toegang tot een inschrijfadres maar niet tot een kantoorruimte, dit is dus alleen een plek waar u zich als bedrijf kunt inschrijven. Wat kan ESO u bieden?

  • Vele opties met betrekking tot een virtueel kvk kantoor
  • Informatie over de werking van een virtueel kvk kantoor
  • Scherpe prijzen voor fysieke en virtuele kantoorruimtes
  • Virtuele kvk kantoren op mooie plekke in de grote steden
  • Vriendelijke service en expertise op het gebied van een virtueel kvk kantoor

Mijn eigen positieve ervaring met ESO

Ik ben sinds twee jaar een zelfstandige ondernemer die ingeschreven staat bij de kamer van koophandel. Omdat ik voor mijn werk geen speciale werkruimte nodig heb en ik vaak in koffietentjes zit te werken stond ik bij de kamer van koophandel ingeschreven op mijn thuisadres. Echter vond ik dit geen fijn idee omdat dit betekende dat iedereen online en in het handelsregister mijn naam en adres aan elkaar kon koppelen, bovendien vond ik het niet professioneel overkomen aan mijn klanten. Ik was dus niet op zoek naar een fysieke kantoorruimte maar naar een virtueel kvk kantoor. Ik kwam al snel bij Easy Start Office terecht en ben daar vriendelijk geholpen aan een virtueel kvk kantoor op een mooie plek in het centrum van Amsterdam. Ik had dit nooit zelf kunnen bedenken en regelen dus ik ben super blij met de service van Easy Start Office in mijn zoektocht naar een virtueel kvk kantoor. Een echte aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn