Schoonmaakdiensten

13 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u schoonmaakdiensten nodig? Kijk dan niet verder dan Balansschoonmaak.nl, uw expert op het gebied van schoonmaakdienstverlening! Wij werken al jarenlang in de schoonmaakbranche en hebben ervaring met vrijwel iedere schoonmaakklus. Of het nu gaat om ingewikkelde klussen als cleanroomreiniging of dieptereining, of juist om dagelijkse klussen als huismeesterdiensten, alles is bij ons mogelijk! Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn met een aanbod dat specifiek op uw situatie is aangepast.

De juiste schoonmaakdiensten voor ieder bedrijf

Schoonmaken is een fundamenteel onderdeel van een goede bedrijfsvoering: het zorgt er niet alleen voor dat uw bedrijf een frisse en fijne uitstraling heeft, maar het creëert ook een prettige werkomgeving. Daarnaast is in vele branches schoonmaken ook gewoon wettelijk verplicht! Balans Schoonmaak is al jaren actief in de schoonmaakdienstverlening, dus we weten precies wat er nodig is in uw branche. Wij zijn onder andere zeer ervaren in het schoonmaken en reinigen van kantoren, winkelpanden en appartementencomplexen. Hier is een regelmatige schoonmaakbeurt essentieel, maar zelf uitvoeren is vaak niet mogelijk of niet wenselijk. Hierbij kunnen de schoonmaakdiensten van Balans Schoonmaak goed van pas komen. Wij zorgen ervoor dat de nodige schoonmaakklussen worden uitgevoerd, op een discrete en snelle manier. Hierbij houden we uiteraard rekening met de omgeving, zodat u zo min mogelijk last heeft van onze schoonmaakdiensten. En uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u, zodat u precies weet van u van ons kunt verwachten. Bij schoonmaakdiensten moet u dan ook niet alleen denken aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook aan periodieke klussen, zoals gevel- en vloeronderhoud. Wij kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen, zodat u geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak en onderhoud van uw kantoor.

Voor iedere klus een schoonmaker

Wij hebben ons andere gespecialiseerd in de schoonmaak van cleanrooms. Deze ruimtes hebben extra eisen als het gaat om de schoonmaak, zoals specifieke schoonmaakmiddelen en strengere hygiëneregelgeving. Bij het schoonmaken van uw cleanroom kijken wij daarom altijd specifiek naar uw situatie: wat is er relevant in uw branche en aan welke regelgeving moet u voldoen? Aan de hand hiervan stellen wij een schoonmaakplan op u is afgesteld. Hier staat onder andere in wat er hoe vaak moet worden schoongemaakt, en ook welke schoonmaakmiddelen er nodig zijn. Daarbij concentreren wij ons niet alleen op wat onze schoonmaakmedewerkers uitvoeren, maar ook op wat u in het dagelijks gebruik van de cleanroom kunt doen. Wij kunnen samen met u betrouwbare schoonmaak- en desinfectieprocedures opstellen, waarmee u zeker weet dat uw cleanroom voldoet aan de hoogste eisen. Daarbij werken wij samen met uw medewerkers om een optimaal resultaat te garanderen. Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten of heeft u specifieke vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over onze schoonmaakdiensten. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe wij u kunnen helpen met huismeesterdiensten of portiekdiensten? Wij kunnen namelijk voor u dit geheel uit handen nemen, zodat geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw gebouwen. Wij stellen voor u een huismeester aan, die voor de gebruikers het aanspreekpunt is en de schoonmaak en onderhoud van de gebouwen regelt. U kunt dus alles in één keer uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook kunnen wij voor u de dieptereiniging regelen: dit is een schoonmaak die u eens in de zoveel tijd moet uitvoeren om echt zeker te weten dat alles schoon is. Zeker in ruimtes die dagelijks worden gebruikt is er altijd vuil, vet of stof dat zich ophoopt op bepaalde plekken. Met een dieptereiniging weet u zeker dat het schoon is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn