Tips nodig bij timemanagement?

4 februari 2020

Posted in Coaching en Workshops

Als u werkt, bent u vaak druk met allerlei zaken. U moet een klant mailen, een deadline halen maar ook bij het gesprek zijn. Vaak probeert u alles direct te doen, en levert u werk van mindere kwaliteit omdat u er minder tijd aan had kunnen besteden. timemanagement.nl is een website die u helpt met het stoppen van deze chaos. Dankzij u leert u de beste timemanagement tips die er zijn. Bezoek nu snel onze website, en krijg een cursus in time management. Stop met chaotisch leven, en leer uw prioriteiten stellen. Zo kan  u makkelijk overzicht creĆ«ren en uw problemen oplossen. 

Hoe kan je tijdverlies tegengaan?

Vaak wordt tijdverlies veroorzaakt door slechte gewoontes. Denk bijvoorbeeld aan uitstel gedrag, of uw planning niet goed bijhouden. Hierdoor ontstaan er onverwachte problemen, die er voor kunnen zorgen dat u veel tijd verliest. Op de website van timemanagement.nl zijn er 101 tips te vinden die er voor kunnen zorgen dat u uw tijd effectiever in kan delen en zo makkelijker productief kan zijn en het benodigde te halen op een dag. Onze 5 belangrijkste tips, kort samengevat, zijn:

  • Zorg voor de juiste motivatie. Kies waar je je tijd echt aan wil besteden, en vraag je af waarom je je tijd beter wil inplannen. Denk bijvoorbeeld aan de ontspanning die u kan krijgen als u al uw werk af heeft, of de leuke dingen die u kan doen. 
  • Maak je hoofd leeg. Vaak denk je veel na en zijn je gedachten een chaos. Daarom is het verstandig om eerst alles bij elkaar te brengen en zo prioriteiten te stellen. Gooi alles uit je hoofd op papier zodat je alles kwijt kan en opnieuw kan beginnen. 
  • Ga regelmatig na waar je aandacht licht. Probeer stil te staan bij de taken die je moet voltooien, en probeer een duidelijk overzichtelijk beeld er van te maken. Kijk of er dingen bij zijn gekomen en probeer die rustig in te plannen. 
  • Hou je hoofd leeg. Gebruik de app Braintoss om zaken op te slaan die je niet moet vergeten. Of probeer een memo te schrijven of in te spreken zodat je alles kan onthouden. 
  • Verander je mindset. Probeer in plaats van negatief positief te denken. Als je weinig te doen zou hebben, zou je leven saai zijn en dit indiceren dat je weinig verantwoordelijkheid hebt, weinig mensen waar je mee om gaat of wat dan ook. 

Na deze tips te volgen, zet uw prioriteiten op een rijtje en ga een leven tegemoet zonder stress, met zo veel mogelijk vrije tijd en een leuke toekomst

Waarom heeft u timemanagement tips nodig?

timemanagement tips helpen u om een rustig en mooi gepland leven te leven. Daarom helpen wij op onze website u graag met het vinden van de beste tips voor time management. Zo kan u beter kwaliteit werk leveren, en meer leuke dingen gaan doen. Als onze tips niet werken, bieden wij ook cursussen aan die u helpen met het beter inplannen van uw tijd. Heeft u eventuele vragen over zo’n cursus of over een van onze tips? Neem dan snel contact op met onze website. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar voor de beste time management tips.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn