Toe aan een nieuwe uitdaging? Volg een black belt training!

3 mei 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil jij de organisatie waar jij werkzaam bent verbeteren? Wil je het beste in jezelf en je collega’s naar boven brengen? Dan is de Lean Six Sigma black belt training iets voor jou! Deze training aangeboden door Q-Consult Progress Partners via qcpp.nl is de perfecte kans voor jou om alle mogelijke ontwikkelingen daadwerkelijk te realiseren. Het gaat om een methode voor het organiseren van kwaliteit- en effici├źntieverbeteringen binnen een organisatie. De training geeft jou de capaciteit om processen binnen een organisatie of onderneming op systematische wijze te vernieuwen en verbeteren en om ingewikkelde projecten door te voeren. Als Black Belt houd jij je bezig met het verbeteren van de kwaliteit, het reduceren van kosten en het verbeteren van klantleveringen voor of binnen een organisatie of onderneming.

In dit artikel zal ik toelichten wat een black belt training is en hoe deze training gegeven wordt. Mocht je dus geïnteresseerd zijn, lees dan vooral verder!

Wat is black belt training?

Als je kiest voor black belt training, dan kies je voor het bouwen aan een infrastructuur en cultuur waarin constante verbetering het doel is. Voltooi je de training dan kun je jezelf een Black Belt noemen en dat betekent dat jij de drijvende kracht en initiatiefnemer bent achter de doorvoering van deze constante verbeteringen binnen jouw organisatie of onderneming. Wil je een black belt training volgen dan kies je bij Q-Consult voor Lean Six Sigma, maar wat betekent dit precies?

Vanuit Lean worden hulpmiddelen gebaseerd op best practices, terwijl Six Sigma aanstuurt op een projectmatige aanpak met kwantitatieve analyses. Dit is het uitgangspunt bij een black belt training. Samen zorgen deze elementen uiteindelijk voor een infrastructuur en cultuur met een voortdurende verbetering bewerkstelligd door jou! Nadat je de training hebt voltooid ben je capabel om een Lean transformatie op poten te zetten en te begeleiden en je bent in staat om grote en ingewikkelde projecten vorm te geven en te doorlopen in samenwerking met werknemers binnen de organisatie. Als getrainde Black Belt bij Q-Consult waarborg jij continu je eigen ontwikkeling, maar stel je ook andere werknemers in staat om zichzelf te ontwikkelen.

Bij de black belt training wordt gebruik gemaakt van de DMAIC-structuur. Een project wordt hierbij opgedeeld in meerdere fases, namelijk: Define, Measure, Analyze, Improve en Control. Door het doorlopen van deze fases ben jij als Black Belt in staat om een organisatie te sturen richting constante verbetering en ontwikkeling van zowel de organisatie of onderneming zelf als de werknemers die daar werkzaam zijn. Met deze fases zal ieder project dat je start slagen.

Waarom een training bij Q-Consult?

Wat Q-Consult jou belooft bij een black belt training:

  • Ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijk, betrokken en met plezier
  • Duidelijke afspraken en heldere verwachtingen
  • Flexibele aanpak afgestemd op jouw situatie
  • Samen voor het beste resultaat
  • Open, eerlijk en direct communiceren

Als Black Belt stimuleer je persoonlijke ontwikkeling van jezelf en van andere werknemers, realiseer jij constante vernieuwing binnen een bedrijf en ben je zeer aantrekkelijk op de arbeidsmarkt mocht je op zoek zijn naar nieuwe baan of opdrachtgever!

Beschik jij over een HBO of academisch denkniveau? Ben jij een professional of manager met praktijkervaring op het gebied van design, processing, quality engineering en projecten? Ga dan snel naar qcpp.nl en volg de black belt training bij Q-Consult Progress Partners!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn