Waarom zou u een blog schrijven op website?

24 maart 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een website en die ziet er weliswaar heel mooi uit, maar nadat wij hem gemaakt hadden, merkten wij dat er geen hond op de site kwam kijken. Dat was niet echt waarom wij een site hadden laten maken en dus hebben wij gekeken hoe wij hier iets aan konden doen. Wij meenden dat wij een mooie site hadden gemaakt waar mensen graag hun spullen op zouden willen kopen, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Toen hebben wij een expert in de arm genomen om te kijken wat wij konden doen om meer mensen naar onze site te krijgen. Wij kregen te horen dat wij een blog schrijven moesten gaan. Ik had niet helemaal in de gaten waarom een blog schrijven ons meer omzet zou kunnen opleveren en daarom ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Ik heb toen gezien dat wanneer je een blog schrijven gaat, je je site van actuele informatie blijft voorzien. Dat zorgt dat je site dus onderhouden wordt en dat levert je meer bezoekers op. Dat was voor mij dus ook genoeg reden om een keer te kijken of ik ook een leuke blog schrijven kon. Ik moet u zeggen dat ik het leuk vind om te schrijven en bovendien kan ik het ook goed en dus ben ik gaan kijken waarover ik een blog schrijven kon. Ik heb toen gezien dat er bijvoorbeeld veel mensen naar onze site komen die graag willen weten hoe zij de hygiĆ«ne in stand kunnen houden. In tijden van Corona is het niet verkeerd om hier wat meer over te vertellen en dus ging ik een blog schrijven over hoe je kunt zorgen dat je niet met allerlei bacteriĆ«n op je handen blijft rondlopen. Ik heb gemerkt dat ik het heel leuk vond om deze blog te schrijven en ik heb ook gemerkt dat mijn artikel massaal gedeeld werd op het internet. Dat zorgde er voor dat ik ineens heel veel meer bezoekers op mijn site kreeg. Dat smaakte dus naar meer en daarom ben ik sindsdien iedere dag een blog gaan schrijven. Dat bevalt mij heel goed want ik merk dat mijn omzet alleen maar stijgt sinds ik een blog ben gaan schrijven. 

Een blog schrijven kunt u ook uitbesteden 

Niet iedereen is een geboren schrijver. Je moet namelijk kunnen overzien waar je het over hebt. Sommige mensen schrijven ellenlange verhalen zonder dat ze echt tot een punt komen en dat is niet handig. Als je een blog schrijven gaat, moet je zorgen dat je kort en bondig schrijft. Mocht u dus zelf niet willen gaan schrijven, dan kunt u het blog schrijven ook altijd uitbesteden. Dat zorgt dat u toch nog goede teksten op uw site krijgt staan. 

Kijk ook even op deze site

Als u meer wilt weten over het blog schrijven, dan raad ik u aan om even:

  • Naar de site van dgoc.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • De tips van deze experts even door te nemen 

Ik hoop dat u ook veel bezoekers kunt trekken met uw blogs.    

https://www.dgoc.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn