Wat maak label rouge kip nu eigenlijk zo bijzonder?

30 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wat maak label rouge kip nu eigenlijk zo bijzonder?Bezoek poelierruardy.nl als u de beste poelier bij u in de regio zoekt. Want deze poelier biedt u namelijk de mogelijkheid om de overheerlijke label rouge kip te kopen. Wel is het daarbij noodzakelijk dat u ons natuurlijk bezoekt. Maar dit is niet zomaar een poelier, we komen namelijk misschien wel naar u toe! Zo vindt u ons regelmatig op de marktpleinen in:

  • Zandvoort,
  • Noordwijk,
  • Voorhout,
  • En in Oud Rijswijk.

Op onze site vindt u de exacte locaties, de tijden waarop de markten geopend zijn en de data waarop we deze markten aandoen. Kom er eens langs voor een keur aan kipspecialiteiten zoals de label rouge kip. De label rouge kip is de kip uit Frankrijk die in 1965 werd gehomologeerd door de Franse overheid. Dat zorgt ervoor dat traditionele pluimveehouderijen zich beter op de markt kunnen profileren. Het gaat dus niet om massaproductie en legbatterijen of iets dergelijks. Maar om een duurzaam product waar de label rouge kip ruimte heeft gehad in zijn leven om te gedijen. Deze pluimvee leeft in de buitenlucht, ook wel vrije uitloop genoemd en zo is het welzijn van de dieren gewaarborgd. De pluimveehouders van label rouge kip hebben eerbied voor zowel hun dieren als het milieu. En dat proeft u! Sterker nog, we vermoeden dat u na het proeven van een stukje label rouge kip nooit meer andere kip wilt hebben. Gooi die plofkip het raam uit en betaal iets meer. En zoveel geld bent u helemaal kwijt, dat valt aanzienlijk mee.

Is de smaak van label rouge kip echt zoveel beter?

Daar kunnen wij enkel “ja” op zeggen. En dat doen we niet zonder reden. Zo krijgt een label rouge kip een leven dat minstens twee keer zolang duurt als een plofkip. Ze nemen er dus zeker de tijd voor en daarnaast is de label rouge kip niet volgespoten met allerlei antibiotica. De kip groeit stressvrij op in een grotere omgeving en tevens in de buitenlucht. Het vlees voelt en proeft steviger, meer volwassen. Kortom: de smaken die in uw mond vrijkomen zijn niet met een andere kippensoort te evenaren. En dat geldt trouwens niet alleen voor de label rouge kip, ook eieren van dit label zijn bij ons te koop en proeven tevens vele malen beter dan de alternatieven. Naast label rouge kip kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een keur aan ander vlees. Denk aan biologisch en duurzaam rund, varken, lam en kalf. Maar denk ook aan wild. In tegenstelling tot supermarkten kunt u bij ons vrijwel het hele jaar genieten van bijzondere stukken vlees waaronder hert, kalkoen, kangoeroe en struisvogels. Uiteraard is dat assortiment in het jachtseizoen wel een stuk breder, dat wil zeggen dat u in de herfst en winter nog veel meer exotische dierenproducten kunt kopen bij uw favoriete poelier.

Houd de site scherp in de gaten zodat u ons niet kunt missen!

Op onze site vindt u allerlei handige tips over de bereiding en het bewaren van uw gekochte vlees. Vergeet daarom de site niet te bookmarken zodat u tijdens de bereiding de tips nog eens kunt doorlezen. Met meer dan 75 jaar als poelier is dit familiebedrijf in begrip in Noordwijk en omstreken. Hopelijk zien we u snel eens op de markt of misschien in onze speciaalzaak in Noordwijk zelf. Uiteraard zijn we in het bezit van de hoogste keurmerken van de Dierenbescherming. Hebt ten slotte nog enkele vragen aan ons? Klim dan in de pen en vul het contactformulier in of bel direct met de poelier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn