Website laten ontwerpen

10 maart 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Webton - Website laten ontwerpenVeel ondernemers die voor het eerst een website voor hun bedrijf op willen zetten, proberen dit zo veel mogelijk zelf te doen. Een website laten ontwerpen door een professioneel bedrijf lijkt hen niet nodig, aangezien er immers verschillende tools zijn om dit zelf te doen. Dit is natuurlijk ieders goed recht en het is helemaal waar dat het met de verschillende programma’s die er op dit gebied zijn tegenwoordig goed mogelijk is om dit zelf te doen. Toch biedt een website laten ontwerpen verschillende voordelen. Een eerste reden om dit te laten doen, is natuurlijk dat het er gewoon een stuk mooier uit ziet. Niet iedereen hecht hier even veel waarde aan, maar een mooi uiterlijk is echt een belangrijke reden voor een website laten ontwerpen. Hoe beter de pagina is ingedeeld en hoe professioneler het er uit ziet, hoe hoger de waardering voor uw site ook wordt en hoe beter de eerste indruk is die mensen van uw bedrijf krijgen. Ziet uw webpagina er rommelig uit, oogt het geheel zeer amateuristisch, dan zullen bezoekers van de pagina ook het idee krijgen dat uw bedrijf amateuristisch is. Uw site is uw digitale visitekaartje en voor veel mensen de eerste indruk die zij van u krijgen. Daarom is een goede website laten ontwerpen ook zeker van belang. Men krijgt dan meteen een goed beeld van uw onderneming, alles ziet er professioneel uit en dat werkt zeker door in het beeld dat men van u heeft. Het in de hand nemen van een professional voor uw website laten ontwerpen is alleen daarom dus al een goed idee, zo voorkomt u dat uw webpagina er amateuristisch en onprofessioneel uit komt te zien. Ieder bedrijf wil immers ook op internet graag een goede eerste indruk achterlaten en een professioneel digitaal visitekaartje hebben.

Website laten ontwerpen door expert

Uw website laten ontwerpen door een expert doet u dus om er voor te zorgen dat u bij bezoekers een professionele indruk achter laat. Maar er zijn meer redenen om hier voor te kiezen. Een belangrijk punt is dat het er voor zorgt dat u meer klanten binnen zult halen. Hoe duidelijker uw site is en hoe beter deze er uit ziet, hoe groter de kans is dat zij daadwerkelijk uw product of dienst af zullen nemen. Bij amateuristische ogende sites zal men hier toch wat huiverig voor zijn. Een website laten ontwerpen kan dus voor meer klanten zorgen. Het kan er ook voor zorgen dat u vaker gevonden wordt in de resultaten van zoekmachines. Verschillende zoekmachines scoren websites op een aantal punten en stellen aan de hand daarvan een soort ranglijst op. Hoe hoger u daarop scoort, hoe hoger uw pagina komt te staan in de resultaten van zoektermen die voor uw onderneming van belang zijn. Een website laten ontwerpen door een professional kan hier aan bijdragen, omdat deze er voor kan zorgen dat bezoekers meer tijd doorbrengen op uw site en hier vaker naar terugkeren. Dit weegt voor zoekmachines sterk mee in hun beoordeling. Een expert uw website laten ontwerpen betekent dat er vanaf het prille begin van het ontwerp meteen rekening gehouden wordt met hoe het menu er uit moet komen te zien en hoe dit het best vorm gegeven kan worden. Hoe duidelijker het menu is, hoe gemakkelijker mensen die informatie kunnen vinden die zij zoeken en hoe kleiner de kans is dat zij de pagina wegklikken. Is een site duidelijk en ziet deze er mooi uit, dan keren bezoekers bovendien vaak vaker terug. Een website laten ontwerpen kan dus ook wat dat betreft zeker effect hebben. Een expert kan er dus voor zorgen dat:

  • uw site een goed digitaal visitekaartje wordt voor uw bedrijf
  • klanten eerder bij u kopen, door de professionele indruk die u maakt
  • u een hogere score krijgt in de zoekresultaten, doordat bezoekers langer op uw pagina blijven en hier vaker naar terugkeren

Webton levert meer

Wilt u uw website laten ontwerpen door uitstekende professionals, dan bent u bij Webton absoluut aan het juiste adres. Zij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en hebben al heel veel verschillende bedrijven geholpen met hun websites. Uniek bij Webton is dat als u hen inhuurt voor een website laten ontwerpen, zij u bij iedere stap in het proces raadplegen. Zo zullen zij u eerst vragen wat uw wensen zijn, wat er op de webpagina moet komen te staan en wat voor kleuren u bijvoorbeeld het meest geschikt vindt. Zij zullen dan verschillende ontwerpen maken en deze aan u voorleggen. Een website laten ontwerpen betekent dus niet alles volkomen uit handen geven, bij Webton betekent het dat u zelf veel inspraak krijgt, maar door de professionaliteit van de medewerkers uiteindelijk wel een ontwerp krijgt dat er goed uitziet en dat door bezoekers en zoekmachines zeer gewaardeerd wordt. U kunt bij Webton bovendien niet alleen uw website laten ontwerpen, zij kunnen u ook op andere manieren helpen om ervoor te zorgen dat u een hoge score haalt in de zoekresultaten van zoekmachines. Zo kunnen zij bijvoorbeeld door zoekmachine marketing en linkbuilding ervoor zorgen dat uw score nog een heel stuk hoger wordt. Zij hebben al veel bedrijven hiermee succesvol weten te helpen. Ook daarvoor kunt u dus bij hen terecht. Wilt u een website laten ontwerpen of bent u op zoek naar andere professionele hulp met betrekking tot uw site, Webton is hiervoor altijd het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn