Websites laten maken

26 oktober 2017

Posted in Webwinkels en Webshops

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Dan zit je bij Hetisonswerk.nl goed! Bij ons kun je al je websites laten maken. Of je nu op zoek bent naar een simpele webshop of een uitgebreid pakket wilt, alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen niet alleen je website hosten en onderhouden, maar je website ook compleet ontwerpen. Je bent dus in één klaar met alles en je hoeft niks meer zelf te regelen. Het is zelfs mogelijk om, naast je websites laten maken, ook de rest van je grafische werk te laten ontwerpen door ons ervaren team. Wij zorgen voor een consistente stijl en dat je een fantastisch resultaat krijgt, waarmee je goed voor de dag komt. Je hebt alles op één plek, en dat voor een lage prijs. En daarnaast werken wij niet met moeilijke jaarcontracten, maar kun je op ieder moment opzeggen. Wij denken namelijk dat als wij aan jou een goed product leveren jij vanzelf terug blijft komen, daar hebben wij geen kleine lettertjes voor nodig! Wat voor websites je wilt laten maken, alles is mogelijk bij Het Is Ons Werk.

Websites laten maken betekent duidelijk communiceren

Websites laten maken is soms een moeilijk en lang proces, want jouw eisen moeten worden vertaald in een technisch product, dat precies aansluit bij wat jij wilt bereiken met jouw website. Denk bijvoorbeeld aan de juiste marketingstrategie en de juiste SEO-technieken, zodat je goed gevonden wordt. Dit alles moet goed samenwerken om voor jou de perfecte website te creëren. De experts van Hetisonswerk.nl werken daarom intensief samen met jou, de opdrachtgever, zodat wij precies weten wat jij wilt en zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten. Klantcontact is voor ons heel belangrijk en je kunt dus altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Wil je weten of iets technisch wel mogelijk is, of heb je een vraag over je website? Onze experts staan je graag te woord, zodat je precies weet wat er allemaal gebeurt rondom jouw website.

Websites laten maken voor een lage prijs

Maar websites laten maken is meer dan alleen het opzetten van de website. Jouw website moet natuurlijk ook technisch goed in elkaar zitten en moet worden onderhouden. Hiervoor gebruiken wij het Joomla systeem, een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk CMS systeem, waardoor we jou precies datgene kunnen bieden wat jij op dit moment nodig hebt. En wil je bijvoorbeeld op een gegeven moment een webshop dan kun je heel gemakkelijk een extra module aanschaffen, waardoor je die functionaliteit direct inschakelt op je website. Ook regelen wij altijd voor jou de hosting en de domeinnaam, zodat je je ook hier geen zorgen over hoeft te maken. En dat voor de lage prijs van 29 euro per maand, waarvoor je in één keer klaar bent. En natuurlijk bieden wij je gewoon Nederlandse ondersteuning en handleidingen, zodat je nooit met je handen in het haar zit. Naast dat je op deze manier websites kunt laten maken kun je bij ons ook terecht voor andere ontwerpopdrachten, zoals drukwerk of andere zaken. Onze grafische ontwerpers zijn zeer ervaren en kunnen altijd voor de juiste situatie het juiste product ontwerpen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het ontwerpen van drukwerk en de haken en ogen die daarbij komen kijken. En al deze ontwerpopdrachten worden uiteraard uitgevoerd in dezelfde herkenbare huisstijl, zodat iedereen direct jouw bedrijf herkent. Dat is het voordeel van Hetisonswerk.nl: wij leveren maatwerk, dat helemaal is aangepast aan uw situatie! Waar je dus ook naar op zoek bent, of je je websites wilt laten maken of een partner zoekt voor al je drukwerk, bij Hetisonswerk.nl is alles mogelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn