Weet u wat een microsoft open license is?

28 mei 2019

Posted in ICT en Techniek

Wij moesten laatst voor ons bedrijf allemaal nieuwe computers kopen omdat onze oude computers het vele werk dat wij erop moesten verrichten, niet meer aankonden. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om nieuwe computers te kopen en dat is weliswaar gelukt, maar voor een veel hogere prijs dan wij hadden verwacht. Dat was heel vervelend om te merken omdat wij hierdoor minder geld over hielden voor de software die wij nodig hadden. Wij waren dan ook even bang dat wij niet meer genoeg geld hadden om de juiste software te kopen en dan zouden wij een groot probleem hebben. Wij moesten namelijk een microsoft open license hebben en als wij geen microsoft open license zouden kunnen krijgen, dan zou dat betekenen dat wij ons werk niet naar behoren konden uitvoeren. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om een microsoft open license op een andere manier te krijgen. Wij willen niet zeggen dat wij zijn gaan zoeken naar illegale manieren om aan een microsoft open license te komen, maar wij hebben wel gekeken of er mogelijkheden waren om op een legale manier toch je microsoft open license te bemachtigen. Wij hebben toen gezien dat je ook tweedehands een microsoft open license kunt kopen. Daar hadden wij nog nooit van gehoord, maar het sprak ons meteen heel erg aan en wij zijn daarom meteen gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer je een microsoft open license wilt kopen. Wij hebben gezien dat je dit het beste kunt doen via de site van softtrader.nl. Deze site heeft werkelijk alles wat je je maar kunt wensen wanneer je op zoek bent naar betaalbare software. Men handelt hier namelijk in tweedehands mogelijkheden omdat dit gewoon toegestaan is. Dat was voor ons een heel mooie kans om toch gewoon een microsoft open license te bemachtigen zonder dat wij daar diep voor in de buidel hoefden te tasten. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor ons konden bewerkstelligen. 

Wij kochten een tweedehands microsoft open license 

Mocht u ook op zoek zijn naar een microsoft open license, dan kan ik u de site van softtrader alleen maar aanraden. Deze site heeft namelijk alles wat u maar nodig kunt hebben, maar u betaalt daar nooit meer voor dan nodig is. Wij hebben hier de juiste licenties weten te kopen, en dat heeft ons heel veel geld bespaard. Dat alles zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit van onze goederen. Wij zouden dit bedrijf daarom aan iedereen willen aanraden, want men levert hier kwaliteit voor een heel scherpe prijs. Waarom zou u meer betalen dan nodig is?

Bekijk wat u hier allemaal kunt kopen

Mocht u, net als wij, op zoek zijn naar goede software, maar niet een heel ruim budget hebben, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met de mensen van softtrader.nl. Hier kunt u:

  • Voor een heel goede prijs goede software vinden 
  • Altijd terecht met vragen over de aangeboden software 
  • Heel veel geld besparen op uw software 

Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf en raden haar dan ook aan iedereen aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn