Werkt u al met office 365 business essentials?

8 november 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij ons bedrijf werken meer dan tweehonderd mensen en het is niet altijd eenvoudig om al het werk dat deze mensen doen, op elkaar af te stemmen. Wij hebben gemerkt dat het daarom belangrijk is om over te stappen op een nieuw systeem waarmee wij efficiĆ«nter en ook beter kunnen werken. Wij zijn daarom overgestapt op Office 365 business Essentials. Als je namelijk op Office 365 business Essentials overstapt, weet je zeker dat je met een goed pakket aan programma’s kunt gaan werken. Dat moest ik eerst nog wel even goed onderzoeken, want ik had eerst nog nooit van Office 365 business essentials gehoord. Ik ben hier echt op gewezen door een bevriende vakgenoot die ook met zijn bedrijf gebruik was gaan maken van office 365 business essentials. Wanneer je namelijk met heel veel mensen gaat werken, is het belangrijk dat je allemaal met dezelfde programma’s kunt werken. Wij werken ook veel met freelancers en wij merken dat deze vaak hun eigen programma’s hebben waardoor het voor ons soms lastig is om een lijn te scheppen in al het werk dat zij ons opleveren. Wij hebben daarom besloten om op Office 365 business essentials over te stappen omdat wij op deze manier veel efficiĆ«nter konden werken. Wij hebben namelijk gezien dat Office 365 business essentials alles heeft wat je wilt wanneer veel mensen er mee moeten gaan werken. Wij hebben daarom gekeken waar wij meer over office 365 business essentials konden vinden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van desktoptowork.com konden gaan surfen. Deze site heeft alles wat je nodig hebt om meer over Office 365 business essentials te lezen. Wij hebben de informatie op deze pagina daarom ook even goed doorgenomen en wij hebben toen gemerkt dat wij hier voor een heel goede prijs zaken konden doen. Er stond ons dan ook niets in de weg om gebruik te gaan maken van office 365 business essentials. Wij hebben al heel snel een bestelling geplaatst en daar zij wij tot op de dag van vandaag nog altijd heel erg tevreden over. 

Office 365 business essentials is voor ons perfect

Wij werken nu al een tijdje met office 365 business essentials en dat bevalt ons heel erg goed. Wij kunnen nu namelijk alle mensen die voor en met ons werken een digitale werkplek aanbieden waar zij de beste software kunnen vinden. Dat zorgt ervoor dat onze mensen dankzij office 365 business essentials overal kunnen werken, maar ook dat al het werk in dezelfde bestandsformaten wordt ingeleverd. Dat is ons heel veel waard en wij zijn daarom blij dat wij de site desktoptowork.com gevonden hebben. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u graag willen weten of dit pakket aan mogelijkheden ook iets voor u is, dan kunt u altijd een keer op de site kijken van desktoptowork.com. U kunt hier namelijk:

  • Meer lezen over de mogelijkheden van dit pakket
  • Bekijken welke opties u allemaal heeft bij het samenstellen van dit pakket 
  • Heel eenvoudig een bestelling plaatsen wanneer u dat graag wilt

Ik kan u dit pakket sterk aanbevelen want wij zijn er heel tevreden over. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn