Wilt u een bedrijfsuitje in Twente organiseren?

16 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het is erg goed voor de sfeer op de werkvloer en de teambuilding om er af en toe eens met zijn allen op uit te gaan. Een bedrijfsuitje in Twente is dan zeker een goede optie. Via ons bedrijf Outdoor Unlimited is het erg eenvoudig om een bedrijfsuitje in Twente te regelen. Wij hebben voor u diverse kant en klare pakketten die uiteenlopen van erg actief tot lekker rustig. U kunt dus altijd zelf kiezen wat u het leukste lijkt of wat het meest geschikt is voor u of uw werknemers. Handig is dat u niet zelf  van alles hoeft te regelen, want binnen de arrangementen verzorgen wij verder alles voor u zodat u er weinig werk van heeft. U kunt dan tijdens het bedrijfsuitje in Twente gewoon genieten terwijl wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Veel van de activiteiten zijn gericht op samenwerken en hebben in die hoedanigheid altijd een goede uitwerking op de onderlinge verbanden tussen de medewerkers en zijn dus als teambuilding uitermate geschikt. U zult merken dat u erna op het werk meer weet wat u aan elkaar heeft en wie waar goed in is. Het is dus niet alleen maar een erg leuke dag die je met zijn alle kunt beleven, maar ook nog eens een dag waar u later veel profijt van zult hebben. Een bedrijfsuitje in Twente organiseren via ons is dus altijd een goed idee!

Een all-inclusive bedrijfsuitje in Twente

Veel van onze klanten ervaren het als uitermate handig dat wij een all-inclusive arrangement aanbieden. U hoeft dan zelf niks meer te doen want wij verzorgen naast de activiteiten ook het eten en drinken. Of dit nou een lunch is, alleen koffie en thee met wat lekkers, of juist een geheel verzorgde barbecue, in alle gevallen is het mogelijk bij Outdoor Unlimited. Naast dit arrangement kunt u er ook voor kiezen om een korter programma te volgen en zelf bepaalde zaken te regelen. Het hangt er dus maar net van af wat voor bedrijfsuitje in Twente u voor ogen heeft en wat uw budget is. U kunt zelf bepaalde opties selecteren of juist niet en zo de prijs zelf voor een groot deel bepalen. Overigens is het goed om te weten dat u bij ons een bedrijfsuitje in Twente kan organiseren van een man of 25 tot wel 250 mensen. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, bij ons zit er altijd wel een goede optie tussen. Naast de bedrijfsuitjes kunnen wij u ook de volgende zaken aanbieden:

  • Personeelsfeestjes
  • Teamtrainingen
  • Exclusieve pakketten

Zoals u kunt lezen bieden wij onze zakelijke klanten veel keuze. Mocht u hier meer over willen lezen en de diverse arrangementen willen bekijken dan kan dit uiteraard op onze site. Ook kunt u altijd even contact met ons opnemen als u specifieke vragen heeft of een reservering wilt doen.

Actief of ontspannen van de omgeving genieten

Omdat wij in de Achterhoek zitten kunt u natuurlijk genieten van de prachtige omgeving die deze streek te bieden heeft. De activiteiten zijn veelal buiten en daarom kunt u lekker de hele dag in de frisse lucht leuke dingen met elkaar doen. Ook als u het bedrijfsuitje in Twente binnen wilt houden kan dit overigens bij ons, dus ook in de koudere maanden bent u van harte welkom. Wij kunnen dan bijvoorbeeld voor u een leuke quiz of een moordspel organiseren. Wij bieden zoals u heeft kunnen lezen vele opties, arrangementen en activiteiten. Voor de leukste teambuilding dag kunt u nergens beter terecht dan bij Outdoor Unlimited!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn