Wilt u een goede Magento webshop laten maken?

17 juni 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Wilt u een goede Magento webshop laten maken?Wij hebben een aantal jaar geleden een eigen webwinkel opgericht omdat wij namelijk merkten dat de goederen die wij bij ons in de winkel verkochten, heel gewild waren en vandaar dat wij ze graag via het internet wilden gaan verkopen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een site te laten maken en wij meenden dat wij al heel snel iemand hadden gevonden die een goede site voor ons kon maken. Het voordeel leek te zijn dat wij deze persoon maar weinig geld hoefden te betalen en zo leek het dus allemaal in kannen en kruiken te komen. Dat bleek echter niet het geval te zijn. De site die wij kregen was weliswaar erg voordelig, maar hij functioneerde ook nauwelijks. Als klanten een bestelling hadden geplaatst, moesten wij nog heel veel werk doen om alles in goede banen te leiden en dat begon ons al heel snel tegen te staan. Wij hebben daarom gekeken of wij ook ergens een Magento webshop laten maken konden. Wij hadden namelijk op het internet gelezen dat heel veel mensen een Magento webshop laten maken en dat hen dat heel erg goed bevallen is omdat een Magento webshop laten maken er doorgaans toe leidt dat je een heel goede site krijgt. Dat was precies waar wij behoefte aan hadden want wij schoten er niets mee op om een site te gebruiken die ons meer lasten dan lusten opleverde. De vraag was echter even waar wij een Magento webshop laten maken konden en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ergens een goed bedrijf te vinden dat ons kon helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met de mensen van creativeict konden gaan overleggen over de mogelijkheden aangezien dit bedrijf heel goed aangeschreven stond en zij ook heel goede tarieven rekende voor haar diensten. Toen wij ook nog zagen dat de mensen die hier aanklopten omdat zij graag een Magento webshop laten maken wilden, heel positieve recensies over dit bedrijf hadden geschreven, was het ons al heel snel duidelijk dat wij een keer met deze mensen moesten overleggen over de mogelijkheden. Mocht u daarom ook een Magento webshop laten maken willen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van creativeict.nl te gaan kijken. 

Hier kunt u voordelig een Magento webshop laten maken 

Wanneer u graag een goede site wilt hebben, kan ik u aanraden om een Magento webshop te laten maken. Het is namelijk zo dat wanneer u eenmaal met een dergelijke site gaat werken, u er zeker van kunt zijn dat bestellingen snel afgehandeld kunnen worden en dat u weinig werk zult hebben van het in goede banen leiden van uw orders. Wij hebben een Magento webshop laten maken door de mensen van creativeict.nl en daar zijn wij heel tevreden over. 

Kijk voor meer info even op de site

Mocht u enthousiast geworden zijn naar aanleiding van mijn ervaringen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van creativeict.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Meer lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf
  • Voorbeelden zien van wat men voor u kan maken 
  • Een offerte aanvragen 

Surf vandaag nog even naar creativeict.nl.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn