Wilt u een haartransplantatie in Turkije doen?

20 september 2020

Posted in Mens en gezondheid

Ik ben op mijn twintigste al kaal begonnen te worden en helaas is mijn familie niet gezegend met mooie schedels waardoor ik in een half jaar tijd, zo ongeveer tien jaar ouder leek. Dat was toen ik twintig was nog niet zo erg, maar nu ik de dertig gepasseerd ben, vind ik het heel onaangenaam dat heel veel mensen mij meestal boven de vijftig schatten. Ik ben daarom gaan kijken of ik iets aan mijn haardos zou kunnen doen. Ik heb toen gezien dat het heel duur is om een transplantatie van je haar te laten uitvoeren, mits je een haartransplantatie in Turkije laat uitvoeren. Wanneer je namelijk een haartransplantatie in Turkije laat doen, kun je dit voor echt heel veel minder geld doen. Genoeg reden dus om een keer te kijken wat ik allemaal over zo’n haartransplantatie in Turkije kon vinden. Ik had er namelijk helemaal geen zin in om met allerlei mensen in gebrekkig Engels te moeten communiceren en daarom wilde ik graag weten wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat ik een goede haartransplantatie in Turkije kon laten doen. Ik heb toen even gegoogeld en toen heb ik de site esteworld-haartransplantatie.nl gevonden. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die graag een haartransplantatie in Turkije willen doen. Ik zag dat het concept van deze mensen geniaal is: je begint je behandeling voor de haartransplantatie in Turkije namelijk in Nederland, maar je gaat uiteindelijk naar Turkije waar alles dan ook echt gedaan wordt. Daarmee kun je zeker zijn dat je precies weet wat er gebeurt, dat je je behandeling dus hier kun beginnen met mensen die ook gewoon Nederlands praten. Dat was voor mij fijn om te horen want mijn Engels, laat staan Turks, is niet goed. Ik was daarom blij dat ik las dat er altijd Nederlands sprekende mensen om mij heen zouden zijn, ook in Turkije. Vandaar dat ik graag een haartransplantatie in Turkije wilde laten uitvoeren want ik kon niet wachten tot het moment dat ik weer een mooie haardos zou hebben. 

Mijn haartransplantatie in Turkije is heel goed gelukt

Ik ben heel blij dat ik een haartransplantatie in Turkije heb uitgevoerd want ik had niet een mooier resultaat kunnen verwachten dan ik nu gekregen heb. Ik heb weer een mooie volle haardos en het ziet er allemaal echt heel goed uit. Dat alles zonder dat ik daar veel geld voor hoefde te betalen en al helemaal niet wanneer je het vergelijkt met wat ik in Nederland had moeten betalen. Mocht u dus ook een haartransplantatie in Turkije willen ondergaan, dan kan ik dat vanuit mijn optiek alleen maar aanbevelen. 

Ik voel mij tien jaar jonger

Ik ben blij dat ik weer haar heb, want ik voel mij nu echt weer tien jaar jonger. Kortom:

  • Ik ben heel tevreden over mijn behandeling 
  • Ik heb weer een mooie volle haardos
  • Ik merk dat mensen mij minstens tien jaar jonger schatten 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op esteworld-haartransplantatie.nl.                          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn