Wilt u een pushbar op uw wagen aanbrengen?

1 april 2020

Posted in Auto's en Motoren

Wij hebben een grote bestelwagen en wij moeten vaak lange tochten maken door heel het land. Wij brengen namelijk onze bestelling rond met deze wagen en dus zitten wij vele uren per dag in deze wagen. Een van de dingen die wij gemerkt hebben, is dat wij de wagen vaak snel even ergens moeten parkeren en dat gaat niet altijd even soepel. Wij moeten namelijk vaak in nauwe straten parkeren en dan heb je snel schade aan je wagen. Vandaar dat wij graag een pushbar op onze wagen wilden aanbrengen. Een pushbar kan eenvoudig op je wagen worden aangebracht en vervolgens kun je je wagen voor heel veel schade behoeden. Een pushbar zorgt er namelijk voor dat de klappen die je wagen normaliter van voren te verwerken krijgt, worden opgevangen. Bovendien, en daar zijn wij toch ook niet ongevoelig voor, staat een pushbar heel stoer. Vandaar dat wij graag wilden weten of een pushbar binnen ons budget zou vallen. Wij hadden namelijk niet heel veel geld beschikbaar om een pushbar te kopen en dus moesten wij ergens een goede deal zien te vinden. Toen wij eenmaal op het internet gingen zoeken naar waar wij een goede pushbar konden vinden, kwamen wij terecht op de site van fun4cars.nl. Deze site is uitermate interessant voor mensen die hun auto willen voorzien van externe attributen. Wij hebben dan ook meteen gekeken of wij hier ook een pushbar konden vinden.

Wij kochten hier ook een middenconsole

Wij kwamen voor een pushbar en die hebben wij ook kunnen vinden op deze site. Toen wij door het aanbod bladerden, kwamen wij ook een middenconsole tegen. Wij wisten niet dat je een middenconsole ook los kunt kopen, maar toen wij deze middenconsole op de site zagen staan wisten wij meteen dat wij deze middenconsole zouden willen kopen. Zo konden wij namelijk een kopje koffie meenemen in de auto en ook konden wij de papieren van onze wagen in het middenconsole plaatsen. Zo konden wij die dus nooit meer kwijtraken. Wij waren daarom ook blij om te merken dat zowel de pushbar alsook het middenconsole voor een heel goede prijs over de toonbank gingen. Dat maakte het voor ons geenszins moeilijk om te bepalen of wij hier al dan niet een bestelling wilden plaatsen. Wij hebben doorgegeven wat wij wilden hebben en wij kregen te horen dat wij onze bestelling al heel konden verwachten want de middenconsole lag al klaar om verzonden te worden.

Onze auto ziet er veel strakker uit

Sinds wij onze wagen hebben uitgerust met de pushbar, ziet deze er veel strakker en stoerder uit. Het interieur van de wagen is veel comfortabeler dankzij het middenconsole en wij zijn heel blij dat wij deze twee. Dingen gekocht hebben. Kortom:

  • Onze wagen is nu beter beschermd
  • Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen
  • Wij gaan deze site vaker raadplegen als wij weer iets voor onze wagen nodig hebben

Bekijk het aanbod zelf ook een keer op de site van fun4cars.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn