Wilt u graag rugzakken bedrukken?

3 december 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Wilt u als school uw kinderen eens echt verwennen? Laat dan onze rugzakken bedrukken met uw schoollogo en deel ze uit tijdens een feestdag of zomaar omdat u hen waardeert. Niet alleen voor scholen is het rugzakken bedrukken een uitermate goed idee. Ook bedrijven die hun personeel eens in het zonnetje willen zetten kunnen al vanaf 250 stuks rugzakken laten bedrukken door jmpromotions.nl. Kijkt u snel op onze website naar de diverse mogelijkheden die u hebt. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u eens origineel uit de hoek komen? Dan is het rugzakken laten bedrukken en uitdelen tijdens de kerstdagen of aan klanten op de jaarbeurs geen gek idee. U slaat twee vliegen in een klap: u hebt een aardigheidje voor al die mensen, want wie kan er nou niet een rugzak gebruiken, en daarnaast is het een slimme vorm van marketing. Denk er daarom goed over na wat u op de rugzakken laat bedrukken. Zo nodig helpen we u een handje bij het bedenken van de juiste informatie. Wellicht dat een logo volstaat maar als uw bedrijf niet wijdverspreid bekend is, dan is het geen overbodige luxe om tevens een aantal gegevens af te drukken. Denk daarbij aan uw websitenaam, bedrijfsnaam en/of adres.

Het rugzakken bedrukken is voor dit bedrijf een peulenschil

Hopelijk vindt u het niet te veel, 250 stuks. Misschien is het juist te weinig omdat u veel meer personeel in dienst hebt. Wilt u het tevens aan klanten of bezoekers uitdelen? Dan wilt u waarschijnlijk in bulk bestellen. Omdat het om grote bedragen kan gaan begrijpen wij het natuurlijk wel dat u eerst de kat uit de boom wilt kijken. Daarom sturen wij eerst een gratis proefdruk op. Wacht niet langer en geef uw wensen aan ons door, dan gaan we de rugzakken bedrukken nadat u akkoord bent gegaan met het monster dat u eerst ontvangt! We verkopen overigens diverse rugzakken waaronder:

  • Schoolrugzakken,
  • Extra goedkope rugzakjes met een trekkoord,
  • Grote reisrugzakken waarmee men kan gaan hiken in de bergen. Geschikt voor reisbureaus om uit te delen aan personeel en trouwe klanten.
  • Wilt u liever een rugtas op maat laten maken? Ook dat is mogelijk. Misschien wilt u bijvoorbeeld als peuterspeelzaal uw kinderen verwennen met tasjes in de vorm van een dier. Laat het ons weten, dan hebt u deze middag nog een eerste ontwerp in uw inbox liggen.

U leest het, als het op rugzakken bedrukken aankomt dan zijn wij van alle markten thuis. Overigens bedrukken wij nog veel meer reclamemateriaal, relatiegeschenken en displays. Denk bijvoorbeeld aan pennen, fietshoesjes, hoesjes voor de smartphone en verpakkingsmateriaal zoals boodschappentassen.

Als u nog vragen hebt dan kunt u bij onze klantenservice terecht

Wilt u graag een persoonlijk gesprek? Bel of e-mail dan voor een afspraak. U bent meer dan welkom in Santpoort-Noord. Ook als u enkel vragen hebt dan kunt u het langs deze wegen proberen. Onze klantenservice doet er alles aan om al uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. In het kort gaat het rugzakken bedrukken proces als volgt. Gaat u allereerst naar onze website. Zoek dan de rugzakken uit die u wenst. Ook per categorie kunt u het nog verder specificeren. Zo verkopen we kleine reisrugzakken maar ook grote backpacks. Kies dan uit wat u er op wilt zetten. Een logo is erg functioneel, zeker als u het combineert met een aantal bedrijfsgegevens. Dan krijgt u een proefdruk thuisgestuurd en een offerte in de mail. Gaat u dan akkoord? Betaal dan online via PayPal of iDEAL. Wij gaan snel aan de slag zodat u het snel thuisbezorgd krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn