Zelf verhuren bedrijfspand doe je via debedrijfsmakelaar.nl

14 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je een bedrijfspand in je beheer hebt en je wilt dit pand zelf verhuren, dan kun je dat doen via debedrijfsmakelaar.nl. Je hebt altijd een platform nodig, zodat je het bedrijfspand aan kunt bieden. Maar je hebt vervolgens wel de optie om alles zelf te regelen of om de hele verhuur uit te besteden. Indien je kiest voor zelf verhuren bedrijfspand, dan kun je dus maximaal besparen op de kosten. Je hoeft alleen je bedrijfspand aan te bieden en vervolgens regel je zelf de bezichtigingen en dergelijke. Ook de huur en alles wat er bij komt kijken, is dan voor je eigen rekening. Als je daar tijd voor hebt, dan is dat uiteraard geen probleem. Maar voor het zover is, moet je een bedrijfspand wel online aanbieden, zodat potentiƫle huurders het pand kunnen vinden. Het beste is om een platform te gebruiken dat speciaal bedoeld is voor de (ver)koop en (ver)huur van bedrijfspanden. Je kunt ook wel een advertentie plaatsen op marktplaats, maar dat oogt niet al te professioneel. Ook komen daar niet veel mensen die specifiek op zoek zijn naar een bedrijfspand. Funda is wat dat betreft al een veel betere optie, want dit is een site waar je terecht kunt voor vastgoed. Funda is alleen niet al te goedkoop. Je kunt echter voor een bedrag van 115 euro al een bedrijfspand op de website van debedrijfsmakelaar.nl plaatsen. Vervolgens is het aan jou of je aan de slag gaat met zelf verhuren bedrijfspand of dat je toch liever bepaalde taken uitbesteedt. Ook voor de verkoop van je bedrijfspand ben je bij debedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres. Uiteraard kun je ook van deze site gebruiken maken als je de zaken vanaf de andere zijde benadert. Dus als koper of huurder kun je makkelijk verschillende bedrijfspanden bekijken via de website. Indien je kiest voor zelf verhuren bedrijfspand, dan kun je kiezen voor verschillende opties bij debedrijfsmakelaar.nl. Je kunt simpelweg je pand op de site plaatsen, maar je kunt ook allerlei andere opties aanklikken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Koppeling met sociale media
  • Raamposter
  • V-Bord

Het plaatsen van een koppeling met sociale media kost je niets extra, maar andere opties zoals een V-bord brengen wel extra kosten met zich mee. Overigens kun je je bedrijfspand ook direct via debedrijfsmakelaar.nl bij Funda aanmelden. Voor maximale blootstelling, doe je er dan ook goed aan om gebruik te maken van zowel debedrijfsmakelaar.nl als Funda in Business. Kijk gerust eens op de site voor meer informatie over zelf verhuren bedrijfspand.

Zelf verhuren bedrijfspand hoeft niet moeilijk te zijn

Als je het jezelf niet te moeilijk wil maken, dan kun je ervoor kiezen om alles rondom de verhuur van je bedrijfspand uit te besteden. Maar zelf verhuren bedrijfspand hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt voor de nodige expertise altijd vertrouwen op debedrijfsmakelaar.nl. De kunst is om zoveel mogelijk zelf te doen en toch ook gebruik te maken van de expertise van debedrijfsmakelaar.nl. De combinatie maakt dat zelf verhuren bedrijfspand een koud kunstje wordt.

Neem contact op met debedrijfsmakelaar.nl

Mocht je graag meer willen weten over zelf verhuren bedrijfspand, dan kun je altijd even contact opnemen met debedrijfsmakelaar.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn