Zou een training snellezen iets voor u zijn?

12 juli 2020

Posted in Coaching en Workshops

Als ik een vergadering moet voorbereiden, moet ik vaak heel veel stukken lezen. Dat kan soms heel veel tijd kosten en ik merk dat ik deze tijd niet altijd heb. Dat is heel onhandig want daardoor kom ik soms niet optimaal voorbereid op de vergaderingen aan en daar baal ik van want dan haal ik minder uit zo’n vergadering. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik kon zorgen dat ik beter door de stukken heen kon komen en ik heb gemerkt dat ik waarschijnlijk veel zou kunnen hebben aan een training snellezen. Als ik namelijk een training snellezen zou kunnen volgen, dan zou ik hopelijk heel veel meer kunnen lezen in een kortere tijd en daarom ben ik gaan kijken wat ik allemaal over een training snellezen kon vinden. Ik wilde graag weten of andere mensen goede ervaringen hadden met het volgen van een training snellezen en of zij ook inderdaad veel sneller waren gaan lezen. Ik heb toen gezien dat het heel goed mogelijk was om sneller te leren lezen wanneer je een training snellezen deed en ik heb ook heel veel positieve berichten gelezen over de training snellezen. Ik heb daarom gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een goede training snellezen wilde volgen. Ik wilde mijn tijd namelijk niet verprutsen en daarom wilde ik alleen bij een goede partij mijn inschrijving regelen. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van Snellezen.com kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden en ik ben daarom de site van deze mensen goed door gaan nemen. Wat ik heel fijn vond om te merken, is dat deze mensen een heel realistisch beeld schetsen van de mogelijkheden van de training snellezen. Je moet namelijk niet verwachten dat je eindeloos sneller kunt leren lezen. Het gaat namelijk niet alleen over of je de letters leest, je brein moet de informatie ook kunnen verwerken en dat gaat niet altijd even snel. Gelukkig kun je je tempo wel aanzienlijk versnellen door het op de juiste manier te trainen. Dat was precies wat ik wilde en ik heb mij daarom al snel ingeschreven voor de training snellezen. Hoe eerder ik kon beginnen, hoe eerder ik er de vruchten van zou kunnen plukken. 

Deze training snellezen is mij heel goed bevallen 

Ik ben heel blij dat ik besloten heb om de training snellezen te gaan volgen want ik heb al heel snel gemerkt dat wanneer ik mijzelf goed trainde, ik heel veel sneller kon leren lezen. Dat scheelt mij heel veel tijd en ik ben daarom heel blij dat ik een training snellezen ben gaan volgen. Het is dan ook om die reden dat ik u zou willen aanraden om ook een training snellezen te gaan volgen wanneer u ook veel moet lezen en dit graag wat sneller zou willen doen. 

Schrijf u vandaag nog in via de site 

Als u zich vandaag nog wilt inschrijven voor de training snellezen, dan kunt u:

  • even naar de site Snellezen.com surfen 
  • lezen wat u over deze training gepresenteerd krijgt
  • zich via deze site opgeven voor de training 

Ik hoop dat u ook baat zult hebben bij deze training. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn