5 redenen om te overnachten op het strand

3 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De zomer komt er langzaam maar zeker weer aan. Nog even afwachten en dan kunnen we weer in onze korte broek naar buiten, met onze voetjes in het zand. En als Nederlanders hebben we natuurlijk de zee waar we heen kunnen! Een ultiem zomeruitje is toch wel een dagje naar zee. Zwemmen, zonnen en ’s avonds een patatje: heerlijk. Wanneer dat patatje op is, moet je eraan geloven: het is tijd om naar huis te gaan. Tot de volgende keer, zee… Wat zou het heerlijk zijn als je gewoon kon blijven, nietwaar? Wel, today is your lucky day, want overnachten op het strand is gewoon mogelijk!

Waarom overnachten op het strand?

Overnachten op het strand… Is dat niet superkoud? Zanderig? Veel te toeristisch? Welnee! Mocht je nog niet gelijk om zijn na het lezen van de woorden “overnachten” en “strand”, dan heb ik een hand vol redenen voor je waarom dit extreem gaaf is.  Lees mee! Waarom zou je overnachten op het strand? Omdat:

  • Het romantisch is
  • Het je uit je sleur haalt
  • Het niet duur is
  • Het relaxed is
  • Het makkelijk is

Allereerst: het is zooo romantisch! Denk je in: hand in hand in het zand, kijkend naar de zonsondergang… Onder het genot van een wijntje – of bier, als jullie dat lekkerder vinden. Heerlijk genieten van de natuur en van elkaar. Met overnachten op het strand kan het allemaal! Bovendien is de omgeving rustig, dus word je niet gestoord door toeristen of zonaanbidders. Ideaal, toch? Ten tweede haalt het je uit je sleur. Of het nou winter of zomer is; je routine doorbreken door te overnachten op het strand is best een goed idee. Even je hoofd leegmaken, niet aan de studie of het werk denken… Een relaxt dagje aan zee of een stevige strandwandeling kunnen wonderen doen. Reden nummer drie: het is totaal niet duur! Voor een korte vakantie hoef je niet eens naar het buitenland; je kunt gewoon hier aan de kust je avonturen beleven. Voor een schappelijk prijsje. En het is ook nog eens relaxed! Je kunt er natuurlijk actieve dagen van maken (paardrijden aan zee, wandelen, noem het maar op), maar… ontspannen is een even goed alternatief. Lekker lezen met uitzicht op de golven – en vervolgens niet het boek aan de kant moet leggen, maar gewoon overnachten aan het strand. Op naar het volgende hoofdstuk! Tot slot: het is makkelijk. Een logische reden, eigenlijk. Want: je hoeft niet heen en weer te rijden voor één simpel stranddagje. Wat vaak eigenlijk alleen een middag is; en dan moet je weer naar huis… Nee, door te overnachten op het strand kun je er meerdere dagen van maken. Én hoef je niet al je spul mee naar het strand te sjouwen – want je hebt nu een huisje waar je de helft kan laten! En waar je even naar toe kan voor de wc. Geen rij en stukken schoner… Overnachten op het strand kent dus talloze voordelen.

De fijnste strandhuisjes

Overnachten op het strand – misschien denk je: ah, heerlijk, dan kan ik gewoon blijven liggen op mijn handdoekje in mijn tentje tot de volgende ochtend! Maar dat is niet helemaal het geval. Het kan namelijk veel luxer: net zo dichtbij, maar met een iets fijner bed, zeg maar. Kijk maar eens op de volgende website: strandhuis-katwijk.nl. Willy Noord bezit een aantal heerlijke strandbungalows waarin jij kunt overnachten op het strand. Er is alles aan gedaan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heb jij een fijne, ontspannen strandvakantie!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn