Een professionele dierenarts in Utrecht voor uw huisdier

2 februari 2019

Posted in Dieren en Toebehoren

Uw huisdier is uw beste vriend. Daarom wilt u hem ook altijd goed verzorgen. Hier hoort ook een bezoek aan de dierenarts in Utrecht bij. Bij een dierenarts in Utrecht kunt u onder andere terecht voor de jaarlijkse controle of als uw huisdier ziek is. Dierenkliniek Hoograven is een professionele dierenarts in Utrecht, waar uw huisdier altijd met veel zorg behandeld wordt. Wij leggen graag uit wat onze dierenarts in Utrecht voor u kan betekenen en hoe onze praktijk eruit ziet. Daarnaast leggen wij u ook graag meer uit over de faciliteiten die onze dierenarts in Utrecht u te bieden heeft, zodat u vandaag nog een afspraak kan maken voor een consult voor uw huisdier.

Alle faciliteiten beschikbaar bij onze dierenarts in Utrecht

Als uw huisdier ziek is, wilt u het liefst dat deze zo snel mogelijk door een dierenarts in Utrecht geholpen wordt. Daarom is het van belang dat een praktijk zo veel mogelijk faciliteiten biedt, waardoor u bijvoorbeeld niet lang op bloeduitslagen hoeft te wachten. Onze dierenarts in Utrecht heeft verschillende faciliteiten tot zijn beschikking, waaronder:

  • Bloedanalyse apparatuur
  • Röntgenapparaten
  • Opnameruimtes
  • Operatiekamer

Doordat onze dierenarts in Utrecht al deze materialen en ruimtes tot zijn beschikking heeft, hebben wij de meeste uitslagen al binnen terwijl u wacht. Daarnaast kunnen wij ook direct stappen ondernemen indien dit nodig is bij uw huisdier. Dit kan bijvoorbeeld door middel van magneetveld inductietherapie. Deze oorspronkelijk voor de mens geïntroduceerde therapeutische ondersteuning voor aandoeningen van de gewrichten in het kader van bijvoorbeeld reuma of sportblessures is in de loop der jaren ook zijn toepassing gaan vinden bij dieren. De meest in het oog springende resultaten zijn altijd het meest spectaculair en ongetwijfeld geldt dat voor de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Wij staan open voor alternatieve diergeneeskunde en kunnen u altijd de weg wijzen want ook deze vormen van diergeneeskunde zijn specialismen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld orthomanuele therapie, homeopathie en acupunctuur. Wij werken tevens nog steeds met spreekuren, iets dat langzamerhand lijkt te verdwijnen uit de dierenartsenpraktijken. Wij merken dat daar behoefte aan blijft en zijn graag bereid in die behoefte te blijven voorzien ook in de toekomst. Onze tijden voor deze spreekuren kunt u terugvinden op onze website. Een afspraak is eenvoudig gemaakt, waarbij u ook gelijk nog al uw vragen kunt stellen met betrekking tot onze werkzaamheden. Tevens vertellen wij altijd uitgebreid wat wij bij uw huisdier gaan doen alvorens deze een behandeling ondergaat. Zo kunt u uw huisdier in geval van een operatie met een gerust hart aan onze dierenarts in Utrecht overlaten.

Voor alle behandelingen bent u van harte welkom

Dierenkliniek Hoograven is uw professionele dierenartspraktijk in Utrecht. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en ontwikkelen onszelf nog iedere dag. Zo kunnen wij ook met de nieuwste technologieën voor u klaar staan. Bij ons kunt u zowel voor de jaarlijkse controles en inentingen terecht als voor operaties. Wij hebben een groot aantal faciliteiten tot onze beschikking, waardoor wij alles in onze praktijk direct uit kunnen voeren. Tevens weet u vrijwel direct als er iets mis is met uw huisdier. De bloedonderzoeken zijn namelijk binnen 30 minuten al klaar. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze praktijk of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://dierenkliniekhoograven.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn