Bloemen versturen: appeltje eitje bij de Thuisbloemist!

2 februari 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Bloemen nodig maar geen tijd? Laat dan bloemen versturen via de handige website https://thuisbloemist.nl/ van de thuisbloemist. U bestelt eenvoudig online een mooi boeket bloemen en wij zullen de bloemen versturen naar het gewenste adres. Bloemen versturen gaat heel eenvoudig. Bij ons op de website staan diverse planten en bloemen om te versturen naar elk gewenst adres. Kies bijvoorbeeld voor een fraai boeket paarse, gele, lila of oranje tulpen met groenversiering erin verwerkt. De minimale afname is 12 stelen tulpen, maar u kunt er tot wel 50 bestellen per bos. Als u wilt kunt u ook een leuk bloemenkaartje erbij bestellen met een persoonlijke tekst die wij dan aan de bos vastmaken. Geef aan op welk adres en op welke dag u wilt dat wij de bloemen versturen. En na betaling zorgen wij ervoor dat de gewenste bos bloemen wordt samengesteld en zullen wij de bloemen versturen naar de ontvanger. En reken maar dat die heel blij wordt van een mooie bos bloemen.  

De voordelen van bloemen versturen via onze online besteltool

Het is super handig om online bloemen te bestellen. In onze online winkel staan er dan ook tal van bloemen en kamerplanten waaruit gekozen kan worden. De voordelen van het online bestellen zijn onder andere:

  • Je hoeft er de deur niet voor uit om een bos bloemen uit te zoeken
  • De bloemen versturen wij voor u
  • Vers garantie op de bloemen
  • Groot assortiment bloemen
  • Helpdesk voor vragen

Bij ons krijgt u een vers garantie van 7 dagen op de boeketten bloemen. Dit kunnen wij garanderen omdat wij werken met voornamelijk Hollandse bloemenkwekers. Elke werkdag kopen wij via kwekers en via de veiling verse planten en bloemen in. Zo werken wij met directe lijnen vanaf de kweker in plaats van via allerlei tussen kanalen. Dit zorgt ervoor dat wij zo snel mogelijk met de vers aangeleverde bloemen en planten aan het werk kunnen voor u. Bovendien zullen wij de bloemen versturen op water zodat de conditie van de bloemen zo goed mogelijk blijft. U wilt immers wel dat uw gewenste bos bloemen vers bij de ontvanger terecht komt. Voor tips over een goede verzorging van uw bos bloemen verwijzen wij u graag naar onze website. Heeft uw bestelling spoed? Geen probleem, in veel gevallen is het mogelijk om in Den Haag op de dag van bestelling al bloemen te versturen. Handig als u last minute nog een boeket wilt laten bezorgen bij een jarige buurman.

Ook voor bloemen abonnementen bent u bij ons aan het juiste adres

Van een geurige bos bloemen samengesteld uit de mooiste tinten roze, rood, geel of paars wordt toch iedereen blij? Daarom kunt u bij de Thuisbloemist ook terecht voor een bloemenabonnement. Wij bezorgen dan om de zoveel tijd, bijvoorbeeld elke week, een vers boeket geurige bloemen op het gewenste adres. Leuk voor bijvoorbeeld in de wachtkamer van de kapper of bij een receptie. Maar natuurlijk ook gewoon heerlijk om thuis elke week weer een fraaie verse bos bloemen op tafel te hebben staan. Met een bos bloemen vrolijkt het hele huis meteen op. U geeft aan welke tinten u het mooiste vindt en wij zorgen ervoor dat de gewenste bos bij u thuis of op locatie wordt bezorgd. Is uw huis toe aan verse planten? Ook dan helpen wij u graag. Kies bijvoorbeeld voor een fraaie ficus in een mooie pot. Ook deze bezorgen wij, goed verpakt, op een adres naar keuze. Ook voor accessoires zoals vazen, bonbons of plantenvoeding of een bloemen cadeaubon kunt u op onze website terecht. Graag tot ziens bij de Thuisbloemist!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn