Bent u arbeidsongeschikt geraakt?

9 februari 2021

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Een tijdje geleden moest ik voor mijn baas een klus doen die even snel uitgevoerd moest worden. Mijn baas stuurde mij wel vaker naar dit soort klussen en ik moet u zeggen dat ik hier nooit echt vrolijk van werd. Heel vaak ging het dan namelijk om klusjes die even zwart gedaan moesten worden en doorgaans neemt men het bij zulke klussen niet zo nauw met de voorschriften. Ook deze keer was het allemaal weer heel armoedig geregeld en ik heb daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om onder deze klus uit te komen. Ik heb toen gemerkt dat ik niets kon en dus ben ik begonnen aan de klus en dat had ik beter niet kunnen doen. Ik moest namelijk op een kapotte steiger werken, ik ben toen gevallen en nu ben ik arbeidsongeschikt geraakt. Ik kan u zeggen dat ik door een heel stomme fout arbeidsongeschikt geraakt ben en ik moet nu op de blaren zitten. Dat is iets wat ik maar heel moeilijk kan verteren en omdat ik nu arbeidsongeschikt geraakt ben, kan ik dus ook nooit meer werken en dus wilde ik dat mijn baas daar voor zou gaan boeten. Ik moet nu namelijk altijd met de gevolgen proberen te leven omdat ik arbeidsongeschikt geraakt ben en ik vond dat mijn baas daar voor mocht gaan betalen. Ik heb toen gekeken wat ik moest doen wanneer ik meer wilde weten over wat ik kan doen nu ik arbeidsongeschikt geraakt ben en ik heb toen gewoon maar even op het internet gekeken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik bijvoorbeeld een claim kon indienen. Ik ben toen gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik meer kon lezen over wat je moest doen wanneer je arbeidsongeschikt geraakt was en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van misterclaim.nl kon gaan. Deze mensen hebben veel informatie voor mensen die arbeidsongeschikt geraakt en ik heb daarom de mogelijkheden van deze site grondig doorgenomen. Mocht u ook arbeidsongeschikt geraakt zijn, dan is deze site zeker de moeite waard om een keer te gaan bekijken want u kunt hier heel veel nuttige tips vinden. 

Ik ben arbeidsongeschikt geraakt door een ongeluk

Ik ben dus arbeidsongeschikt geraakt omdat mijn baas het niet zo nauw nam met de voorschriften en dat heeft er nu voor gezorgd dat ik de rest van mijn leven niet meer kan functioneren als timmerman, want dat was mijn beroep. Ik ben arbeidsongeschikt geraakt en ik wilde graag een vergoeding aanvragen en dankzij de mensen van misterclaim.nl kon ik de stappen zetten die gezet moesten worden wanneer ik letselschade wilden claimen omdat ik arbeidsongeschikt geraakt ben. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook arbeidsongeschikt geraakt zijn, dan is het nooit verkeerd om een keer:

  • Naar de site van misterclaim.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer contact op te nemen om te horen wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 

Ik hoop dat u hier ook de hulp kunt krijgen die u nodig heeft.                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn