Bent u op zoek naar een salsa workshop teambuilding?

20 maart 2019

Posted in Coaching en Workshops

Heeft u altijd al goed willen dansen? Houdt u van een gezellig avondje uit met uw vrienden/vriendinnen? Bent u gek op salsa? Dan is deze salsa workshop teambuilding wellicht iets voor u! Salsa is een muziekstijl die voortkomt uit de Cubaanse son en de Amerikaanse jazz. Eigenlijk vindt iedereen die van deze muziek houdt, het ook erg leuk om hierop te dansen. Tijdens het horen van de salsamuziek kan bijna niemand stil blijven staan! Hoe leuk is het  dan ook om met je collega’s, vrienden, familie of sportteam een salsa workshop teambuilding te gaan volgen? Wek ik uw interesse? Stop dan niet met lezen! Galan is een bedrijf, welke gevestigd is in Amsterdam, met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van workshops onder begeleiding van Cubaanse muziek. Hun doel is dan ook: “Het prikkelen van mensen doormiddel van Cubaanse bewegingen en salsaworkshops”. Galan biedt een super leuke salsa workshop teambuilding aan. Neem ten eerste eens een kijkje op hun website, galan-cuba.nl.

De inhoud van de salsa workshop teambuilding

Wanneer je deelneemt aan een salsa workshop teambuilding, heeft Galan één doel: Jullie als groep zo goed mogelijk leren salsa dansen. Maar u zult al wel denken: een salsa workshop teambuilding, dat is toch niet alleen? Dat klopt! De salsa workshop teambuilding is speciaal voor groepen. Door met meerdere personen deel te nemen aan de salsa workshop teambuilding, til je elkaar naar een hoger niveau en leer je erg veel van elkaar. In een paar uur tijd ga je met elkaar een dans in elkaar zetten en help je elkaar waardoor dit zo gaaf mogelijk zal worden! Hoe leuk is het om met je vrienden, collega’s, familie of sportteam eens iets compleet anders te doen op de maandelijkse borrelavond? Een avond de heupen losgooien en u heeft gegarandeerd een top tijd! Waarom zou u deze workshop moeten doen met een groep?

  • U heeft gegarandeerd een leuke avond.
  • Een keer wat anders dan borrelen, naar de bioscoop of uiteten.
  • Je leert elkaar van een hele andere kant kennen

Mijn ervaring met Galan

Drie weken geleden heb ik met mijn vriendinnen groep deelgenomen aan een salsa workshop teambuilding bij Galan in Amsterdam. Ik wist op het begin eigenlijk niet zo goed wat ik ervan kon verwachten, maar ik werd meteen zeer positief verrast. De zaal is namelijk erg mooi en deze doet je dan ook meteen denken dat je daadwerkelijk in Cuba bent. Wanneer de muziek door de boxen begon te klinken, begon iedereen te bewegen. Dit is precies het effect van de salsa muziek, iedereen gaat los en wordt ineens een stuk vrolijker. Het doel van de salsa workshop teambuilding werd alvorens het begon aan ons toegelicht. “Jullie gaan elkaar naar een hoger niveau tillen terwijl jullie een hele leuke avond met z’n allen hebben.” En daar gingen we dan, we hebben twee uur lang intensief gedanst. Aan het einde van de avond had ik echt het gevoel dat ik de salsa dans een stuk beter beheerste. Ik wist wat ik aan het doen was en het heeft ook mijn energie en zelfvertrouwen een enorme boost gegeven! Want wat is er tegenwoordig nog fijner dan ontzettend zelfverzekerd en goed kunnen dansen? Ik kan deze salsa workshop teambuilding iedereen aanraden! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn