Waar laat je canvas tassen bedrukken?

28 maart 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar laat je canvas tassen bedrukken?Voor wie op zoek is naar een winkel of webshop waarbij je canvas tassen kunt bedrukken is daar nu Green Giving (www.greengiving.nl). Green Giving is een webshop die gespecialiseerd is in het personaliseren van duurzame geschenken, iets dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat we met onze manier van leven de aarde aandoen en gaan andere keuzes maken op het gebied van consumeren. Canvas tassen laten bedrukken kan bij heel veel bedrijven, maar als je kiest voor Green Giving ben je er zeker van dat het een 100% ecologisch alternatief is voor de originele canvas tas. Green Giving noemt zichzelf namelijk dé specialist op het gebied van katoenen tassen. De materialen die ze gebruiken zijn zeer stevig en gaan jaren mee, en juist dat maakt ze nog duurzamer dan ze al zijn. Bovendien leent het materiaal zich perfect voor een persoonlijke bedrukking met bijvoorbeeld je logo, een grappige tekst of een foto van jou met een geliefde. Canvas tassen bedrukken doe je dus bij green Giving. Niet alleen omdat ze dat veel milieuvriendelijker doen dan andere bedrijven, maar ook omdat ze hele mooie en kwalitatief goede materialen gebruiken. De stof die ze gebruiken voor de tassen is heel mooi gebroken wit waardoor alle prints er mooi op uitkomen, of het nu een logo, tekst of foto is, dat maakt niet uit.

Waarom canvas tassen laten bedrukken?

Canvas tassen laten bedrukken kan voor allerlei doeleinden, denk maar eens aan:

  • Als cadeautje aan personeel aan het einde van het jaar.
  • Als promotieartikelen die je weggeeft aan (potentiële) klanten.
  • Met een persoonlijke foto om weg te geven op een feestje.
  • Met je eigen design om door te verkopen aan consumenten of winkels.

Voor alle bovenstaande doeleinden kun je bij Green Giving canvas tassen bedrukken. Ze leveren altijd een hele mooie kwaliteit canvas en dus zijn ze erg geschikt om weg te geven. De tassen gaan zeer lang mee en als je ze dus laat bedrukken met jouw bedrijfslogo en gratis weggeeft, komt jouw logo nog jarenlang terug in het straatbeeld doordat mensen jouw tas gebruiken. Een slimme manier van reclame maken, denk je niet?

Het groene assortiment van Green Giving

Bij Green Giving kun je niet alleen de mooie canvas tassen laten bedrukken. Ze hebben een veel groter assortiment personaliseerbare cadeaus. Denk maar eens aan pennen, textiel & caps, allerlei kantoorartikelen en zelfs de overbekende dopper drinkfles. Deze laatste is in korte tijd enorm populair geworden doordat hij het kopen (en weggooien) van plastic flesjes overbodig maakt. Ontzettend veel Nederlanders (en inmiddels ook steeds meer buitenlanders) hebben een dopper aangeschaft. Doordat je hem maar één keer koopt en vervolgens zoveel plastic flesjes uitspaart is het een heel dankbaar product. Als je als bedrijf iets wilt weggeven denk dan eens aan een dopper met je eigen logo erop! Je medewerkers zullen er zeker blij mee zijn en de dopper gaat absoluut gebruikt worden, waardoor jouw bedrijf meer bekendheid krijgt. Voor het laten personaliseren van deze dopper, of om canvas tassen te laten bedrukken ga je dus naar Green Giving, dan ben je helemaal groen bezig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn