Bespaar op je telefoonkosten door sim only te vergelijken

21 april 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Als je een telefoon hebt, dan heb je vaak ook een abonnement. Dat betekent dat je iedere maand een vast bedrag betaalt, zodat jij via je smartphone kunt bellen en internetten. De meeste mensen kiezen voor een abonnement bij een provider en zitten dan vaak een jaar of 2 jaar aan het contract vast. In ruil daarvoor krijgen ze een nieuwe smartphone en een x aantal belminuten plus MB’s. Soms betaal je een relatief laag maandbedrag, maar dan krijg je ook een minder dure smartphone of minder belminuten en/of MB’s. Wil je echter de nieuwste iPhone, dan betaal je vaak ook een flink maandbedrag. In principe is het namelijk zo dat je de telefoon gewoon in termijnen betaalt. Het lijkt vaak zo dat je een abonnement koopt en daar dan gratis een telefoon bij krijgt. Maar het is natuurlijk zo dat je de smartphone gewoon afbetaalt. Daarom kan een sim only abonnement een betere optie zijn. Als je immers al een telefoon hebt en deze functioneert nog prima, dan kun je heel veel kosten besparen. Door sim only te vergelijken via simonly.com, kun je ook nog eens heel snel ontdekken welke optie de beste is. Je betaalt uiteindelijk dus alleen voor je belminuten en MB’s. De telefoon heb je al dus die kosten kun je via een sim only abonnement achterwege laten. Als je niet om de twee jaar per se een nieuwe smartphone wilt en gewoon zo goedkoop mogelijk wilt bellen en internetten, dan is een Sim only abonnement verreweg de beste optie. Maar binnen de vele verschillende sim only aanbieders heb je natuurlijk ook weer allemaal verschillen. Daarom is een site als simonly.com een goed startpunt wanneer je graag sim only wilt vergelijken. Welk abonnement uiteindelijk voor jou het beste is, hangt helemaal af van jouw wensen en de manier waarop je je telefoon gebruikt. Als je nooit belt, dan is een abonnement met een onbeperkt aantal belminuten natuurlijk niet nodig. Als je elke dag veelvuldig gebruik maakt van je 3G of 4G netwerk, dan is het bijvoorbeeld handig om een abonnement te nemen met onbeperkt internet. Via simonly.com kun je snel ontdekken wat voor jou de beste provider is. Surf daarom naar de site en ga zelf eenvoudig sim only vergelijken.

Binnen een paar minuten sim only vergelijken en de juiste keuze maken

Het mooie aan een site als simonly.com, is dat je via 1 site meteen alle providers onderling met elkaar kunt vergelijken. Je hoeft dus niet 1 voor 1 alle verschillende websites van sim only providers te bezoeken. Via simonly.com kun je dan ook alle bekende providers met elkaar vergelijken. Hierbij kun je denken aan:

  • Ben
  • Simpel
  • Youfone

Iedere provider biedt je een specifieke aanbieding. Soms krijg je heel veel belminuten en soms juist heel veel MB’s. Het kan ook zijn dat je zonder extra kosten gebruik kunt maken van 4G internet snelheid.

Sluit direct een abonnement af

Via simonly kun je dus sim only vergelijken. Daarna kun je meteen op de provider van je keuze klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de site van de aanbieder en daar kun je dan meteen een contract afsluiten. Door eerst sim only te vergelijken via simonly.com bespaar je jezelf een hoop tijd en weet je ook zeker dat je juiste en meest voordelige keuze maakt. Dat is dan ook de kracht van slim sim only vergelijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn