Bij Ingenium bedrijfsadvies zit u goed voor een keurmeester cursus

23 november 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u op zoek naar een training om keurmeester te worden? Wilt u bijvoorbeeld iets anders met uw leven gaan doen dan de kantoorbaan die u nu hebt? Kijk dan eens op de website van Ingenium bedrijfsadvies: ingeniumbedrijfsadvies.nl. U kunt diverse trainingen aanvragen en volgen in ons eigen complex in Lexmond, Zuid-Holland. Tijdens een dergelijke cursus leert u alles over de installaties en elektronische apparaten die u wilt keuren. Een training bestaat meestal uit een aantal dagen dus het is verstandig om overnachting te boeken. Maar voor het zover is wilt u misschien eerst in alle rust de details lezen over de diverse trainingen die Ingenium bedrijfsadvies aanbiedt. Daarom kunt u van elke training een aparte brochure vinden op onze website. Downloadt dit pdf-formulier en lees u goed in. Als u vervolgens nog vragen hebt over de cursus dan kunt u ons mailen of bellen. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw prangende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Hebt u liever een persoonlijk individueel gesprek? Kom dan eens langs op ons hoofdkantoor in Hengelo. Overigens geven wij niet alleen cursussen in Lexmond, we hebben maar liefst 17 verschillende locaties in Nederland. Zo is er altijd wel een plaats dicht bij u in de buurt om een training van Ingenium bedrijfsadvies te volgen.

Graag een carrièreswitch maken? Luister dan naar ons bedrijfsadvies

Wij zijn de marktleider in Nederland op het gebied van onder andere NEN 3140 en NEN 1010 cursussen. We kunnen u alles leren over het beroep “keurmeester” zodat u bevoegd bent om keuringen bij bedrijven en instellingen uit te voeren. Het kan zijn dat u vanuit een bedrijf deze cursus moet volgen zodat u in de toekomst bedrijfsadvies kunt geven. Het is immers erg belangrijk dat er iemand is die het productieproces in de gaten kan houden. Veiligheid gaat op het werk voor alles. Zorg er daarom voor dat al uw installaties vaak worden nagekeken, onderhouden en gekeurd. Ook moet er altijd iemand aanwezig zijn die een cursus bedrijfshulpverlening met eventueel een aanvullende cursus heeft behaald. Als dat niet het geval is dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Ook dergelijke BHV-trainingen kunt u bij Ingenium bedrijfsadvies boeken. Heeft uw bedrijf veel te maken met criminaliteit? Wordt er bijvoorbeeld in uw supermarkt veel gestolen of hebt u een discotheek en zijn er vaak opstootjes? Leer dan met dergelijke mensen omgaan tijdens een training criminaliteitspreventie. Deze trainingen worden gegeven door oud-politieagenten die u aan de hand van rollenspellen de fijne kneepjes leren.

Hebt u hier graag een persoonlijk gesprek over? Wij staan voor u klaar

Wilt u graag voor uzelf beginnen? Wilt u bijvoorbeeld ZZP’er worden omdat u graag wat meer vrijheid in uw leven wilt hebben? Volg dan een keurmeestertraining bij Ingenium bedrijfsadvies. Dan kunt u diverse bedrijven in de toekomst van onafhankelijk bedrijfsadvies voorzien. U hebt de keuze uit een lange lijst met cursussen. U moet daarbij denken aan onder andere:

  • Het keuren van heftrucks,
  • Grondverzetmachines,
  • Hijskranen,
  • Hoogwerkers
  • En nog veel meer grote machines.

Waar u dan ook woont, er is ongetwijfeld een locatie van Ingenium bedrijfsadvies bij u in de buurt. Wij dekken in principe geheel Nederland dus ga eens op zoek naar de dichtstbijzijnde locatie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van bedrijfsadvies mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met ervaren personeel dat u in uw eigen tempo de stof kan leren. Downloadt snel een brochure en bekijk de verschillende trainingsdata op onze website zodat u zo spoedig mogelijk aan een dergelijke training kunt beginnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn