Bloedsuiker teststrips

3 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

Als jij diabetes hebt, dan ben je ongetwijfeld bekend met het fenomeen van de bloedsuiker teststrips. Als diabeticus is het belangrijk om er een bepaalde leefstijl op na te houden, om er zo voor te zorgen dat jouw gezondheid zo goed mogelijk blijft. Daarbij hoort dat je bepaalde producten zoveel mogelijk vermijdt, om problemen met glucosegehaltes in jouw lichaam te vermijden. Door het volgen van een speciaal dieet, kunnen zo grotere gezondheidsproblemen veelal voorkomen worden. Maar hoe je ook je best doet, bepaalde dingen zul je altijd moeten blijven doen of laten. Iets wat je zult moeten blijven gebruiken, zijn de bloedsuiker teststrips. Je moet immers met een bepaalde regelmaat testen hoe het gesteld is met jouw glucosegehalte, of dit nog binnen de juiste waarden valt of niet. Als je dit niet weet, dan weet je ook niet of je de juiste hoeveelheid medicatie inneemt of dat er hier nog iets aan veranderd moet worden. Het is dus van belang om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen, om je leefstijl aan te passen, maar ook om je medicatie goed in de gaten en jouw lichamelijke gesteldheid. Bloedsuiker teststrips kunnen een handig hulpmiddel hierbij zijn.

Bloedsuiker teststrips passend bij jouw meter

Als jij bloedsuiker teststrips wilt gaan kopen, dan is het belangrijk dat je een variant koopt die past bij de glucosemeter die jij gebruikt. Veel mensen realiseren zich het niet, maar er zijn diverse meters op dit gebied te krijgen en allemaal hebben ze zo hun eigen manier om te werken. Door de verschillen die er bestaan, zijn er dus ook verschillende strips, elk passend bij een bepaald type. Je kunt er voor kiezen om een A-merk te gebruiken als je bloedsuiker teststrips gaat kopen, vaak zijn dit de exemplaren die ook aangeraden worden door de fabrikant van jouw meter of ze zijn zelfs door deze zelfde fabrikant ontwikkeld. Maar zoals met alle A-merken het geval is, liggen de prijzen voor deze producten wel redelijk hoog. Je kunt een stuk voordeliger uit zijn als je er voor kiest om een huismerk te gebruiken. Als je kiest voor een goed huismerk, dan profiteer je van een aanzienlijk lagere prijs terwijl dit niet van invloed hoeft te zijn op de kwaliteit van het product dat je gebruikt. Zo kun je dus flink wat profiteren op de aanschafkosten van de bloedsuiker teststrips die jij hoe dan ook moet gebruiken.

Ruime keus in merken en varianten

Ben jij op zoek naar bloedsuiker teststrips, dan kun je bij Diabetesvoordeel terecht voor eigenlijk alle verschillende varianten die er op de markt zijn. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld de merken:

  • Lifescan
  • Accucheck
  • Menarini
  • Abbott

Daarnaast bieden zij hun eigen huismerk aan, de TB 200. Deze variant is aanzienlijk goedkoper dan de hiervoor genoemde merken, maar voldoet uiteraard wel gewoon aan de nieuwste ISO nauwkeurigheidseisen. Je haalt hiermee dus zeker geen minderwaardige kwaliteit in huis! Of je nu een van de A-merken wilt kopen of de TB 200, let er altijd op dat je bloedsuiker teststrips koopt die passen bij jouw meter, die hier compatibel mee zijn. Anders heb je er immers nog helemaal niks aan! Heb jij deze strips nodig en ben jij verzekerd bij Ohra, DSW, CZ, Delta Lloyd of Azivo? Dan krijg je bovendien ook nog eens extra korting bovenop de lage prijzen waar je bij deze webshop toch al van profiteert. Op Diabetesvoordeel.nl kun je alles lezen over de mogelijkheden voor extra kortingen die zij bieden. Naast de bloedsuiker teststrips kun je bij hen bovendien ook nog terecht voor diverse andere artikelen die je als diabeticus regelmatig nodig hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn