IT recruitment

5 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Staat jouw bedrijf te springen om nieuw IT-personeel? Schakel dan Aatop ICT in voor it recruitment. Deze recruiters beschikken allemaal over de kennis en ervaring op ICT gebied en kunnen zo goed inschatten welke professionals nodig zijn voor jouw organisatie. Wanneer het voor jou al duidelijk is welke functies vervuld moeten worden, dan kunnen zij de juiste persoon daarvoor selecteren. Uiteraard maken zij voor jou een voorselectie en zie je de kandidaten zodra zij door deze selectie door zijn gekomen. Voor zowel de bedrijven als de werkzoekenden staan zij klaar om steeds weer de juiste match tot stand te brengen. Dankzij de deskundigheid op ICT-gebied is de it recruitment van Aatop ICT zorgvuldig maar ook snel en effectief. Dit bereiken zij tevens door altijd openheid te geven naar de klanten. Op deze manier weten alle partijen waar zij aan toe zijn en wordt op deze manier nog beter de match bereikt die nodig is. Je hebt ook altijd te maken met een vaste recruiter. Deze is daardoor altijd op de hoogte van jouw bedrijf en de situatie waarvoor de gevraagde selectie van toepassing is. In de loop van de jaren heeft de it recruitment van Aatop ICT een vaste portefeuille opgebouwd en worden zij veel ingeschakeld door organisaties voor ICT-personeel.

De it recruitment brengt professionals samen

Naast de deskundigheid kom je dankzij de it recruitment van Aatop ICT ook in contact met de IT-professionals uit hun database. Op deze manier bereik je kandidaten die anders niet op jouw pad waren gekomen. Daarnaast weten zij de tools te gebruiken en te bereiken die de juiste kandidaten aantrekken. Zo bezoeken zij de platformen waar veel ICT-ers zich bevinden. Veelal hebben zij al diverse gesprekken gevoerd met de kandidaten in hun bestand. Mocht het functieprofiel van jouw organisatie aansluiten bij een of meer kandidaten, dan ontvang je direct een aantal veelbelovende CV’s. Daarnaast kan de it recruitment jou ook voorzien in aanvullende informatie om een duidelijker profiel weer te geven. Wanneer je in contact komt met de it recruitment gaat Aatop ICT als volgt te werk:

  1. Een ontspannen kennismakingsgesprek waarbij tevens de vacature doorgenomen wordt.
  2. Actieve werving en selectie waarover je regelmatig een update ontvangt.
  3. Voorstellen van veelbelovende kandidaten.
  4. Jij maakt een selectie van de kandidaten.
  5. Aannemen van de ideale kandidaat.

Wanneer jouw bedrijf voor het eerst in contact komt met Aatop it recruitment, dan zal het kennismakingsgesprek uiteraard meer tijd in beslag nemen. Voor Aatop is dit een manier om een beeld te krijgen van de organisatie, om uiteindelijk de beste kandidaat aan jou voor te stellen en te matchen met de openstaande vacature.

Het in dienst nemen

Organisaties kunnen via it recruitment op meerdere manieren de kandidaten aannemen. De kandidaten kunnen direct in dienst genomen worden en een contract van de organisatie ontvangen. Bedrijven kunnen ook de kandidaat via Aatop in dienst nemen. In dat geval komt de kandidaat bij Aatop op de payroll voor een bepaalde periode. Mocht de organisatie toch besluiten de kandidaat een contract aan te bieden, dan kan dit gewoon kosteloos in gang gezet worden. Tegenwoordig zijn er ook veel ZZP-ers op de markt. Zo ook op ICT-gebied. Ook deze ZZP-ers staan in het bestand van Aatop en kunnen bemiddeld worden voor de vacature van uw organisatie. De organisatie hoeft dus niet lange tijd zonder personeel te zitten, dankzij de diverse constructies die mogelijk zijn. Laat die functie daarom niet lang leeg staan en neem via aatop-ict.nl contact op met it recruitment Aatop om de functie door de beste kandidaat uit te laten voeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn