De beste bloemenwinkel van Den Haag

9 december 2018

Posted in Mode en Kleding

M&M Flowers is de beste bloemenwinkel van Den Haag. Dit kan ik zeggen omdat ik daar al jaren bloemen bestel voor mijn vrouw. Tien jaar geleden leerde ik mijn vrouw kennen op het advocatenkantoor waar ik werkzaam was. Zij was daar verantwoordelijk voor de boekhouding en ik was advocaat. Op een vrijdagochtend in mei vroeg ik haar of ze de volgende middag met mij naar het park wilde gaan. Tot mijn verbazing stemde ze meteen in. Ik wilde voor haar iets extra’s doen om echt indruk op haar te maken. Een mooi boeket bloemen leek me dan het perfecte cadeau voor onze eerste afspraak. Naarstig ging ik op zoek naar een bloemenwinkel in Den Haag waar ik mooie en betaalbare boeketten kon krijgen en toen kwam ik bij M&M Flowers uit.

Op zoek naar een bloemenwinkel in Den Haag?

Als je op zoek bent naar een bloemenwinkel in Den Haag, dan kan ik M&M Flowers zeker aanraden. Voor de eerste afspraak met mijn vrouw jaren geleden, heb ik bij M&M Flowers een prachtig boeket met zomerse roze en witte bloemen besteld. De dame nam uitvoerig de tijd om mijn wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat ik het perfecte boeket voor mijn afspraak had. Mijn vrouw vond de bloemen prachtig en uiteraard is de afspraak een groot succes geworden. Het was zelfs zo’n groot succes dat ik haar vier jaar later ten huwelijk heb gevraagd. Uiteraard hadden we voor de bruiloft ook een aantal bloemstukken nodig. Er was geen enkele andere bloemenwinkel in Den Haag waar ik deze taak aan wilde toevertrouwen dan aan M&M Flowers. M&M Flowers levert naast prachtige boeketten namelijk ook:

  • Rouwarrangementen
  • Bruidswerk
  • Accessoires
  • Trouwauto’s

Ik heb een mooie oldtimer via M&M Flowers kunnen huren waarmee mijn vrouw in ik naar onze trouwlocatie reden. M&M Flowers heeft ook prachtige bloemstukken geleverd die de tafels decoreerden en ook mijn corsage en het bruidsboeket van mijn vrouw waren het werk van de beste bloemenwinkel van Den Haag. Het was een onvergetelijke dag die we ons nog lang zullen heugen. Door de prachtige boeketten van M&M Flowers zijn ook onze trouwfoto’s bijzonder mooi geworden. Nu zijn we inmiddels al een aantal jaren getrouwd, maar nog steeds geef ik mijn vrouw elke week een bos bloemen, van M&M Flowers uiteraard. De boeketten zijn stuk voor stuk prachtig, ze blijven lang mooi en ze zijn zeer betaalbaar. Wat tevens ook erg handig is, is dat ik de boeketten elke week online kan bestellen. Via menmflowers.nl kan ik gewoon een boeket uitkiezen en dan wordt deze dezelfde dag nog gewoon geleverd. Zo kan ik mijn vrouw elke keer opnieuw verrassen met een mooie bos bloemen.

De mooiste bloemen vind je bij M&M Flowers

Voor de mooiste bloemen moet je dus bij M&M Flowers zijn. Deze bloemenwinkel in Den Haag is gevestigd in Theresiastraat. Je kunt in de winkel de mooiste boeketten laten samenstellen, of je laat ze eenvoudig thuisbezorgen via menmflowers.nl. Zij kunnen de mooiste bloemstukken maken voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een begrafenis. Ook voor alledaagse boeketten ben je bij M&M Flowers aan het goede adres. Met het bloemabonnement kun je namelijk elke week bloemen op kantoor laten bezorgen of je bestelt gemakkelijk een bos bloemen voor thuis. Of je nu bloemen nodig hebt voor een afspraakje, een verjaardag, als goedmakertje of juist als bedankje, de mooiste boeketten vind je bij de beste bloemenwinkel van Den Haag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn