Dit is mijn favoriete Barbershop in Rotterdam!

27 augustus 2018

Posted in Mens en gezondheid

Een aantal jaar geleden heb ik besloten dat ik graag een wat meer uitgesproken kapsel zou willen hebben. Ik vond mijzelf namelijk een beetje een grijze muis geworden en daar wilde ik graag wat aan veranderen. Vandaar dat ik mijn haar heb laten groeien en ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van mannenkapsels. Dat was niet eenvoudig want ik heb weinig gevoel voor wat mooi is en ik weet helemaal niks van wat mij zou staan. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er ook een Barbershop in Rotterdam te vinden was die mij van goede adviezen zou kunnen voorzien. Dat bleek het geval te zijn. Ik ging namelijk even googelen en toen ontdekte ik dat er een heel goede Barbershop in Rotterdam te vinden was bij mij om de hoek. Dat was precies wat ik nodig had en vandaar dat ik direct even een afspraak ben gaan maken bij deze Barbershop in Rotterdam. Het fijne aan deze Barbershop in Rotterdam is dat je altijd even naar binnen kunt lopen om een afspraak te maken. Omdat ik zo dichtbij woon, was dit voor mij heel prettig. Mocht u ook een afspraak willen maken bij deze Barbershop in Rotterdam, dan kunt u natuurlijk ook altijd even een belletje plegen of een mail sturen. Ik hoor van heel veel mensen dat ze u altijd vriendelijk te woord staan en dat ze uw mails altijd heel snel beantwoorden. Dat noem ik goede service en die gaat verder dan hun antwoorden per telefoon en mail. Het is namelijk zo dat deze Barbershop in Rotterdam ook heel goed werk aflevert wanneer je je daar laat knippen. Dat heb ik nu al meerdere keren mogen ervaren en ik ben dan ook zeer tevreden over deze Barbershop in Rotterdam.

Deze Barbershop in Rotterdam bezorgde mij een prachtig nieuw kapsel

Zoals gezegd, heb ik zelf weinig verstand van welk kapsel mij mooi zou staan. Vandaar dat ik deze Barbershop in Rotterdam wilde bezoeken om hen te vragen wat ik het beste met mijn haar kon doen. De mensen die ik hier ontmoette, hebben mij van heel goed advies voorzien en omdat ik daar zo enthousiast over was, heb ik mij meteen een nieuw kapsel laten aanmeten. Mocht u daarom ook een mooi nieuw kapsel willen, dan kunt u altijd een keer komen kijken of deze Barbershop in Rotterdam misschien iets voor u is. Ik heb hier alleen maar positieve ervaringen opgedaan en ik zou iedereen dan ook willen aanraden om hier een afspraak in te plannen. Het maakt niet uit of u gaat voor een extreem kapsel, of dat u gewoon een eenvoudig kapsel wilt. Wat u ook kiest bij deze vaklieden, u kunt er zeker van zijn dat u hier de shop verlaat met een kapsel waar u heel veel complimenten voor zult krijgen. Kijk daarom snel even op de site van dit bedrijf om een afspraak te maken wanneer u graag langs wilt komen. Het adres van deze shop is Mudlysbarbershop.nl.

Ook voor advies over haarverzorging zit u hier goed!

Wilt u graag advies inwinnen over hoe u uw haar het beste kunt verzorgen? Dan bent u het beste uit bij de mensen van Mudly’s Barbershop. Hier kunt u namelijk:

  • uw haar heel goed laten knippen
  • goed advies inwinnen over hoe u uw haar het beste kunt verzorgen
  • de juiste producten inkopen om uw haar goed te verzorgen

Zoals u merkt, ben ik heel erg tevreden over dit bedrijf. Ik raad deze shop daarom ook aan iedereen van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn