Vraag via onze site uw visum Amerika aan

27 augustus 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Als u naar de Verenigde Staten afreist, is het verplicht om een esta aan te vragen. Veel mensen verwarren een esta met een visum, maar er is een belangrijk verschil tussen deze twee. Een esta is namelijk iets voor de kortere periode. Een visum is meer voor mensen die langere tijd in de VS willen blijven. Wij willen u graag wat meer uitleg geven over hoe u een visum Amerika kunt aanvragen. Wij weten daar namelijk alles van en wij hopen daarom ook dat wij u een keer op onze site zouden mogen verwelkomen om u te laten zien wat u allemaal kunt doen om een visum Amerika aan te vragen. De aanvraagprocedure is doorgaans helemaal niet moeilijk. Het is namelijk zo dat u alles online kunt regelen. U kunt ervoor kiezen om ons uw visum Amerika per post te laten opsturen. U kunt er op deze wijze zeker van zijn dat u de formulieren juiste geprint opgestuurd krijgt. Mocht u uw visum Amerika al op heel korte termijn nodig hebben, dan kunt u dit ook aangeven bij het aanvragen van uw visum Amerika. Wij zullen er dan vervolgens voor zorgen dat wij uw visum Amerika digitaal toesturen zodat u er zeker van kunt zijn dat u de papieren op het juiste moment kunt laten zien. Wij raden u aan om vandaag nog even naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij willen u hierbij graag nogmaals op het hart drukken om deze procedure niet over te slaan omdat het namelijk niet mogelijk is om het land te betreden wanneer u niet over de juiste papieren beschikt. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen, zodat wij u snel aan de het juiste visum Amerika kunnen helpen. Surf daarom vandaag nog even naar onze site Esta-Aanvragen.nl.

Vul uw aanvraag voor een visum Amerika vandaag nog in

Wanneer u binnenkort naar de VS gaat afreizen, is het belangrijk om uw papieren op tijd in orde te maken. Wij willen u daarom ook graag vragen om niet te lang te wachten met het visum Amerika aanvragen omdat het soms iets langer duurt om de aanvraag met succes af te ronden. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk snel uw aanvraag voor het visum Amerika indienen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen daarom ook dat u snel iets van zich wilt laten horen. Wanneer u nog vragen heeft over de procedure kunt u ons ook altijd even contacteren. Wij hopen u daarom ook snel een keer op de website van Esta Aanvragen te mogen verwelkomen. U zult zien dat wij u doorgaans binnen vierentwintig uur van dienst kunnen zijn en dat u snel de juiste papieren in uw postvakje zult hebben liggen. Wij hopen daarom ook dat wij snel iets van u zouden mogen horen.

Regel uw aanvraag op tijd

Ondanks dat wij doorgaans de procedure voor het visum Amerika snel kunnen afronden, kan het soms gebeuren dat wij wat meer tijd nodig hebben. Vandaar dat wij u willen vragen om uw aanvraag op tijd bij ons in te dienen. Vervolgens:

  • laten wij u binnen vierentwintig uur weten wat onze conclusie is
  • kunnen wij uw visum digitaal opsturen
  • kunt u er ook voor kiezen om uw visum per post te laten opsturen

Wij hopen u van voldoende informatie te hebben voorzien. Surf snel even aar Esta-Aanvragen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn