Een autoverzekering is in Nederland voor iedereen verplicht

25 januari 2018

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Een mens kan niet zonder een degelijke autoverzekering. Sterker nog, in Nederland bent u verplicht om een WA-verzekering af te sluiten als u een auto hebt gekocht. Met deze autoverzekering bent u verzekerd voor schade aan anderen en diens voertuig en u kunt het dus beschouwen als een eigen risico autoverzekering. Dan hebt u ook nog de beperkt casco autoverzekering en de allrisk verzekering. Met deze twee varianten zult u grotendeels alle schade die aan u en uw auto zijn gedaan vergoed krijgen, ongeacht de boosdoener. Welke autoverzekering het beste bij u past en welke premie u dientengevolge het beste kunt betalen zijn zaken die u nauwkeurig wilt uitpluizen. En dat is waar onze website om de hoek komt kijken want op netpolis.nl vindt u een keur aan handige informatie. En dat is zeker niet alles. Want naast alle interessante teksten is het tevens mogelijk om direct een autoverzekering bij ons te berekenen en af te sluiten want wij werken samen met de beste verzekeraars die er in Nederland te vinden zijn. U wilt aan de ene kant geen dief van de portemonnee zijn. Maar aan de andere kant wilt u met een zelfverzekerd gevoel rond kunnen rijden. En dat kan eigenlijk enkel als u uw autoverzekering zo goed mogelijk hebt geregeld. Uiteraard kunt u daar wel een handje bij helpen want er komt nog een heel ingewikkeld jargon om de hoek kijken. Wacht u daarom niet te lang en vul vandaag nog even uw kentekennummer in op de landingspagina van deze site. Op basis van de gegevens die we kunnen opvragen via dat nummer kunnen we namelijk het type autoverzekering en de goedkoopste premie voor u achterhalen.

Zonder een autoverzekering mag u de weg niet op!

U kunt de check op onze site geheel vrijblijvend en zo vaak u maar wilt doen. Denk er vervolgens rustig over na als u nog eventjes wacht met het kopen van een nieuwe auto. Het staat u dan ook zeker vrij om persoonlijk contact met ons op te nemen zodat we u een nog beter aanbod kunnen doen, geheel toegesneden op uw behoeftes en verlangens. Want een WA-verzekering zou bijvoorbeeld genoeg kunnen zijn als uw auto ouder is dan 5 jaar. De waarde van deze auto weegt dan niet langer op tegen de premie van een duurdere autoverzekering. Aan de andere kant kan een aanvullende autoverzekering wel zijn vruchten afwerpen, ook al hopen we in de eerste plaats dat u nooit te maken krijgt met een ongeluk, in welke vorm dan ook. Rijdt u veel met uw gezin door het land? Kies dan ook voor een schadeverzekering voor inzittenden. Want dan bent u tevens beschermd tegen:

  • Schade door blijvende invaliditeit of overlijden
  • Schade door gederfde levensvreugde, ook wel smartengeld genoemd,
  • Schade door gederfde inkomsten,
  • En schade aan zaken die behoren tot de particuliere huishouding.

Zo zijn er verschillende aanvullende verzekeringen die u kunt overwegen. Van de verhaalsbijstandverzekering tot aan de ongevallen inzittenden verzekering, pluis het van te voren allemaal even goed uit!

Bereken nu direct wat u maandelijks kunt besparen

Onze website kunt u aldus doorlezen, u kunt er de premie berekenen van uw huidige auto of de auto die u op het oog hebt en u kunt ook om persoonlijk contact vragen. Wij zijn in ieder geval eenvoudig via de mail en telefonisch te bereiken dus klim in de pen en stuur uw prangende vragen naar onze klantenservice. Ook via Twitter en Facebook vindt u interessante informatie over bijvoorbeeld actuele veranderingen in de wet inzake verzekeringen. Dus vergeet niet alleen om onze site te bookmarken, maar ook om ons te volgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn