Vergeet u niet AED accessoires te bestellen?

24 december 2017

Posted in Mens en gezondheid

Bij aed-webshop.nl kunt u snel en voordelig een AED-set bestellen. Van merken zoals Philips, Zoll en Heartsine bieden we de actuele topmodellen van ieder bedrijf aan zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kiest u bijvoorbeeld op basis van het oefenmateriaal? Oefende u tijdens de BHV-training met materiaal van Philips? Dan kunt u dus voor dit model gaan. Niet moet, alles mag bij ons. U zult dan ook van iedere AED accessoires kunnen bestellen zodat u het apparaat mee kunt nemen onder weg, kunt ophangen en het apparaat zal altijd genoeg energie bevatten om zijn werk naar behoren uit te voeren. Een lege accu of batterij kan een heikel punt zijn tijdens hartfalen. Daar moet u niet aan denken! Denk er daarom tijdens het bestellen van een automatische defibrillator aan om ook even tussen de AED accessoires te kijken. We bezorgen al uw producten gratis bij uw bedrijf en u hoeft hier doorgaans niet langer dan 24 uur op te wachten. Van sommige producten duurt het iets langer. In dat geval bestellen we de AED accessoires eerst bij de fabriek en dan kan het toch al snel en paar weekjes duren. Aan de ene kant is er haast bij geboden, aan de andere kant kan het ook wel weer eventjes wachten. Maar in zijn geheel wachten met de aanschaf van een AED en accessoires, dat raden wij te allen tijde af. Begint u binnenkort pas met het inrichten van uw nieuwe kantoorpand? Bestel dan nu alvast uw AED accessoires of bookmark onze site zodat u in een later stadium snel een bestelling bij ons kunt plaatsen.

Dankzij deze AED accessoires zult u niet falen

Als u aan AED accessoires denkt, wat springt er dan echt bij u uit? Laten wij alvast voorop stellen dat we de term AED accessoires erg breed hebben gedefinieerd. Naast het apparaat zelf kunnen sommige van deze AED accessoires erg goed van pas komen. Voor buschauffeurs van touringcars kan een draagbare machine bijvoorbeeld ideaal zijn. Dan kunt u wel een mooie tas gebruiken.

  • Of is uw machine al wat jaartjes oud en bent u bang dat de accu het begeeft op een belangrijk moment? Bestel er in dat geval snel en batterij bij,
  • Ook de elektroden die u op de borst van een slachtoffer plakt kunnen op het moment suprême loslaten. Bestel er een setje bij om geen enkel risico meer te lopen,
  • Ook producten om de AED in te bewaren op de werkvloer horen binnen dit assortiment. Kasten en wandhouders zult u daarom ook in elk gewenst formaat in onze catalogus aantreffen.

U leest het, we zijn van alle markten thuis. Hebt u al een eigen account aangemaakt? Doe dat dan gratis want al uw gegevens worden dan opgeslagen.

Een leven redden, dat is het mooiste dat er is

Het is uiteraard een feit dat een hartstilstand vreselijk is. Daarom hopen wij van harte dat u het nooit mee hoeft te maken. Maar is het niet een fijn en veilig gevoel als u minstens een machine in uw bedrijfspand kunt ophangen? Gaat het om grotere locaties met bijvoorbeeld zowel kantoorpanden, winkelvloeren en magazijnruimte? Gaat het daarbij ook nog eens om verschillende etages? Overweeg dan om binnen iedere sector en iedere verdieping minstens 1 AED op te hangen. Dan weet u zeker dat u tijdens een noodgeval snel kunt beschikken over de juiste instrumenten om vlug en adequaat eerste hulp toe te passen. Mocht u ten slotte nog enkele vragen hebben over de AED accessoires of over onze werkwijze, dan staat onze klantenservice vanzelfsprekend ook voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn