Effectief afvallen dankzij een virtuele maagband

4 mei 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het is niet altijd even gemakkelijk om af te vallen. Je hebt met allerlei obstakels te maken die het afvallen zelf moeilijk maken en je hebt obstakels die het lastig maken om na je dieet op gewicht te blijven. Deze obstakels komen in verschillende soorten. In deze tekst hebben we het over een virtuele maagband die je kunt ontvangen via Hypnose Praktijk. Een belangrijk obstakel waar veel mensen mee te maken krijgen is de eigen geest en de verlangens die men door de jaren heen heeft ontwikkeld. Als je gewend bent om elke dag bij de koffie een lekker koekje te eten, dan is het lastig om daar zo maar opeens mee te stoppen. Het lukt waarschijnlijk nog wel om 1 keer een koekje te laten staan. En onder normale omstandigheden zou het wellicht de volgende dagen ook wel lukken. Probleem is echter dat je tijdens een dieet extra veel zin hebt in dit koekje omdat je immers minder eet en dus meer trek hebt. De combinatie van extra trek en eetgewoontes, maken het voor veel mensen dan ook lastig om een dieet vol te houden. Het is immers een kwestie van afzien als je datgene waar je naar verlangt niet mag hebben. Als je door je hongergevoel extra begint te verlangen, dan wordt het dieet uiteraard een kwestie van afzien. Het zou dan ook mooi zijn dat je kunt diĆ«ten zonder hongergevoelens en dat is precies wat een virtuele maagband kan realiseren. Een virtuele maagband doet namelijk hetzelfde als een echte maagband. Dat betekent dat de maag in beide gevallen kleiner wordt gemaakt. Bij een echte maagband zal een chirurg de fysieke omgang van je maag verkleinen waardoor hier minder in past en je dus sneller vol zit. Bij een virtuele maagband wordt de suggestie via 3 hypnose sessies gewekt dat je maag kleiner is. In beide gevallen is het effect hetzelfde. Dat betekent dat je na de plaatsing van een virtuele maagband dus echt sneller vol zit. Dat betekent minder hongergevoelen en dus minder trek naar dat ene koekje. Maar dankzij een virtuele maagband zit je sowieso sneller vol. Dat betekent dat je minder vaak opschept tijdens het avondeten en dat je dus ook minder snel zin krijgt in een tussendoortje. Het is daarom zeker geen gek idee om gewoon eens te kijken of het wellicht beter gaat na een virtuele maagband. De keuze voor een echte maagband is immers best wel ingrijpend. 

Een virtuele maagband realiseer je in 3 hypnose sessies

Als je naar de chirurg gaat voor een maagband, dan wordt er dus letterlijk in je lichaam gesneden en een echte fysiek maagband geplaatst. Soms, wanneer obesitas bijvoorbeeld morbide vormen aanneemt, dan heb je geen keuze. Het is in dat geval een gezondheidsrisico. Maar als je gewoon wilt afvallen, maar er zijn verder geen directe risico’s voor je gezondheid, dan is het beter om te kiezen voor een virtuele maagband. 

Hypnose voor verschillende problemen

Hypnose kan voor verschillende problemen voor een oplossing zorgen. Dus je kunt bijvoorbeeld ook bij hypnosepraktijk.net terecht voor: 

  • Eetstoornissen
  • Tandenknarsen
  • Paniekaanvallen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn