Letselschade claimen na een ongeval?

4 mei 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u als gevolg van een ongeval letselschade opgelopen? Laat u dan adviseren door TOP Letselschade. Zelf heb ik vorig jaar mei een ongeluk gehad met mijn auto. Het was niet mijn schuld maar de schuld van een andere automobilist. Via een goede kennis ben ik in contact gekomen met TOP Letselschade en daardoor heb ik veel schadevergoeding ontvangen.

Waarom je letselschade claimen bij TOP Letselschade?

Allereerst zijn ze specialist op het gebied van letselschade. Alle juristen die er werkzaam zijn hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn daarnaast gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en het schadevergoedingsrecht. Daarnaast hebben ze ook nog jaren werkervaring. Een beter advies kun je dus niet krijgen voor het claimen van letselschade !

TOPLetselschade.nl werkt door het hele land, dus waar je ook woont, er is altijd wel een specialist in uw buurt. Ze komen ook graag thuis langs om persoonlijk kennis te maken. Dit kan zowel doordeweeks, als in het weekend. De werkzame juristen doen er alles aan om uw belang te behartigen en u zo goed mogelijk te steunen en te adviseren.

Bovenop al deze voordelen is de rechtshulp die ze bieden voor het claimen van letselschade ook nog eens gratis. Hoe kan dit? De kosten die ze maken voor de rechtshulp worden verhaald op de aansprakelijke partij. Ze proberen dus allereerst een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u te claimen en daarnaast hoeft u niks te betalen. 

Ben je wel zelf aansprakelijk geweest voor het ongeval, dan kunnen ze eventueel ook rechtshulp bieden. Dit doen ze in het geval je een schadeverzekering voor inzittenden hebt afgesloten. Je kunt dan vaak toch letselschade claimen. 

Kun je ook elk soort letselschade claimen bij TOP Letselschade?

Bij letselschade denk je vaak aan een verkeersongeval. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Er zijn veel meer soorten letselschade, namelijk:

  • Letselschade door een een verkeersongeval
  • Letselschade door een bedrijfsongeval
  • Letselschade door een dier
  • Passagier met letselschade

Letselschade als gevolg van een verkeersongeval spreekt wel voor zich. Dan de letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval. Denk hierbij aan een val van een dak. Indien de werkgever aansprakelijk is het voor het bedrijfsongeval is het mogelijk om letselschade te claimen. Letselschade als gevolg van een dier kan bijvoorbeeld ontstaan door een beet van een dier. Vaak kan in zo’n geval de bezitter van het dier aansprakelijk worden gesteld voor de letselschade. Ten slotte kun je natuurlijk ook als passagier te maken krijgen met letselschade als de auto waarin je zit betrokken raakt bij een verkeersongeval. Voor als deze gevallen kun je letselschade claimen bij TOP Letselschade. 

Denk je na het lezen van deze informatie, ik wil ook letselschade claimen? Neem dan contact op met TOP Letselschade. Allereerst zal een gratis en vrijblijvende kennismaking volgen. Vervolgens zal bewijs verzameld worden en zal uw verzekeraar gevraagd worden voor financiĆ«le voorschotten. Ook zal medische informatie nodig zijn van een arts. Tijdens dit proces van letselschade claimen zal u van alle kanten begeleid worden. 

Mochten er nog meer vragen zijn over letselschade claimen, neem dan vrijblijvend contact op met TOP Letselschade. Zij staan altijd voor je klaar en ik kan ze na mijn ervaringen alleen maar aanraden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn