Heeft u een juridisch conflict? Neem een advocaat in Amsterdam in de arm van WS Advocaten

30 december 2018

Posted in Juristen en Advocaten

Heeft u onenigheid met uw zakenpartner over de rechten en plichten die uit uw contract voortkomen? Of dreigt u als huurder geheel plotseling uw woning uit te worden gezet? Neem dan eens contact op met WS Advocaten. Bij dit kantoor kunt u juridische bijstand krijgen van een deskundige advocaat in Amsterdam. Zo’n advocaat zoekt samen met u naar de voor u meest gunstige oplossing – uiteraard binnen de kaders van de wet. WS Advocaten is al sinds 1997 een begrip in Amsterdam, en staat zowel particulieren als bedrijven bij.

Wat kan een advocaat in Amsterdam van WS Advocaten voor u betekenen?

Een advocaat in Amsterdam inschakelen kan om meerdere redenen. Veel mensen denken bij advocaten natuurlijk gelijk aan de personen die je belt wanneer je al ontslagen bent, of als je als verdachte al in een politiecel zit. Een deel van de cliënten van WS Advocaten bestaat inderdaad uit personen die al een juridisch probleem hebben, maar er zijn ook veel mensen die juist een advocaat in Amsterdam zoeken om dergelijke problemen te voorkomen. Zo kan een goede advocaat u helpen bij het opstellen van een waterdicht contract, of bij het formuleren van algemene voorwaarden. Wanneer u ervoor kiest om WS Advocaten in te schakelen, werken zij niet alleen vóór u, maar ook graag mét u. Zo stelt uw advocaat een advies op dat past op uw persoonlijke situatie, en legt hij of zij u uit waarom een bepaalde strategie de beste keuze is. Bij WS Advocaten is men met name gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Contractrecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Bestuursrecht
  • Familie- en jeugdrecht
  • Letselschade
  • Huurrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Militair recht

Naast het geven van juridisch advies verzorgt een advocaat in Amsterdam vaak ook het nodige contact met instanties als de rechtbank, de politie of jeugdzorg. Doordat zij precies weten bij welke mensen ze moeten zijn en welke documenten ze moeten inleveren, neemt zo’n advocaat in Amsterdam u als cliënt een hoop werk uit handen. Waar nodig kan uw advocaat u komen opzoeken in elk politiebureau of huis van bewaring in Nederland, zodat u ervan verzekerd bent dat uw rechten zijn gewaarborgd.

Mediation – een snelle en goedkope manier om uw conflict de wereld uit te helpen

Als het moet gaat een advocaat uit Amsterdam van WS Advocaten graag voor u naar de rechtbank om uw conflict te beslechten voor de rechter. Zo ver hoeft het echter lang niet altijd te komen. Gelukkig maar – want een gang naar de rechter gaat met de nodige kosten gepaard. In veel gevallen weet een advocaat in Amsterdam partijen nader tot elkaar te brengen door middel van mediation: een goed gesprek tussen beide partijen, waarin geprobeerd wordt om zonder tussenkomst van een rechter tot een passende oplossing te komen. Zijn u en uw wederpartij het eens geworden over bepaalde afspraken? Dan worden deze afspraken vastgelegd in een overeenkomst die u beiden ondertekent. Het resultaat dat voortkomt uit mediation is natuurlijk niet geheel vrijblijvend: wie de gemaakte afspraken uit de overeenkomst schendt, loopt alsnog het risico om voor de rechter gedaagd te worden. Met name in het arbeids- en het familierecht blijkt mediation vaak tot positieve resultaten te leiden. Wilt u meer informatie over de diensten van WS Advocaten? Kijk dan op hun website, https://wsadvocaten.nl/. Hier kun je meer lezen over de advocaten die werkzaam zijn bij WS Advocaten, en kun je terecht voor de contactgegevens van het kantoor. Daarnaast vind je op de website een handig overzicht van de laatste juridische ontwikkelingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn