Het hele jaar door een zomers kleurtje dankzij spray tan in Lelystad

30 augustus 2018

Posted in Mens en gezondheid

Het liefst willen we het hele jaar mooi gebronsd door het leven wandelen. Zo rond augustus, als de zomer een beetje mee werkt, dan is de kans groot dat je huid optimaal bruin is. Maar het probleem is dat je daar eerst een hele zomer lang naar toe moet werken. Vervolgens begint september, de temperatuur daalt en je draag weer bedekkende kleding. Voor je het weet is die bruine huid waar je zoveel moeite voor hebt gedaan weer verdwenen. Dat betekent dat je eigenlijk slechts 1 maand in het jaar echt het kleurtje hebt dat je graag wilt hebben. De overige maanden ben je ofwel bezig om bruin te worden of je huid is weer onderweg naar die saaie witte kleur. Daarnaast is bruin worden ook geen pretje. Zodra het eenmaal mooi weer begint te worden, dan kom je dus net uit een winterperiode. Je huid is weer een stuk blanker en dus ook kwetsbaarder voor de schadelijke gevolgen van de zon. UV straling is zeker iets waar je goed rekening mee moet houden. Je loopt dus het risico dat je gaat verbanden. In plaats van een mooie bruine huid, heb je dan een rode huid en lijk je eerder op een tomaat. Dat is nog niet alles, want als je flink verbrandt, dan ga je daarna ook nog eens vervellen. Daardoor ben je na de verbranding nog witter dan daarvoor. Los van de gezondheidsrisico’s is het dus zeker geen pretje. Als je dan ook nog eens bedenkt dat je al die moeite moet doen om bruin te worden enkel en alleen om het kleurtje in een mum van tijd weer kwijt te raken, dan is het misschien tijd om een alternatief te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik van een spray tan in Lelystad. Het voordeel van een spray tan in Lelystad is dat je deze het hele jaar door kunt gebruiken. Dat betekent dat jij met de spray tan in Lelystad ook in de winter een mooie bruine kleur kunt hebben. Mochten we in Nederland te maken hebben met een regenachtige zomer, dan kun je dankzij de spray tan in Lelystad toch nog een mooi bruin kleurtje krijgen. Los van deze voordelen is het dus ook zo dat je je huid niet hoeft bloot te stellen aan de schadelijke UV straling van de zon. Dus al met al is het hoe dan ook een goed idee om gebruik te maken van de spray tan in Lelystad. Hieronder lees je precies waar je deze spray tan in Lelystad kunt kopen.

Spray tan in Lelystad bestel je bij haarstudio-dronten.nl

Als je op zoek bent naar een spray tan in Lelystad, dan kun je terecht bij Sandra Haarstudio. Uiteraard kun je bij Sandra Haarstudio terecht als je je haar wilt laten knippen of al je iets anders met je haar wilt doen. Maar het is goed om te weten dat je bij Sandra Haarstudio ook aan het goede adres bent wanneer je spray tan in Lelystad wilt bestellen. Dus als je huid wel een kleurtje kan gebruiken, kom dan snel naar Sandra Haarstudio. Op de site van haarstudio-dronten.nl vind je alvast meer informatie.

Waarvoor kan ik terecht bij Sandra Haarstudio?

Je kunt bij Sandra Haarstudio in ieder geval terecht voor de volgende diensten en producten:

  • Kapper Biddinghuizen
  • Kapper Dronten
  • Spray tan Lelystad
  • Spray tan Dronten

Mocht je meer willen weten, dan vind je op de site ook een contactknop. Hier vind je alle contactgegevens waar je gebruik van kunt maken indien je contact wilt opnemen met Sandra Haarstudio. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn