Hondentrimsalon Noordwijk

28 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Geef uw hond een heerlijke verzorgingsbeurt bij de hondentrimsalon Noordwijk. Bij Trimsalon Brendine worden niet alleen de haren weer bijgeknipt, maar zij geven de hond weer een totale verzorging zodat de vacht weer in goede conditie komt. Een hond kan zijn of haar vacht maar tot op zekere hoogte goed verzorgen. Als baasje is het daarom al aan te raden regelmatig de vacht te borstelen. Naast dat de haren dan weer goed zitten, zijn ze ook qua conditie dan weer op peil. Daar helpt zelfs het borstelen dan al bij. Een hondentrimsalon in Noordwijk kan het knippen en borstelen nog aanvullen met een goede wasbeurt om de vacht helemaal schoon te krijgen. Honden zijn levendige dieren. Tijdens het uitlaten springen en rennen ze graag door de natuur. Daar moeten zij niet in beperkt worden. Zelfs niet als dat betekent dat hun vacht onder het vuil gaat zitten. Zand, modder en gras hopen zich op in de vacht. Dit schudden ze even van ze af, maar niet alles gaat verwijderd worden. Breng daarom uw hond eens in de zoveel tijd naar een vakkundige hondentrimsalon in Noordwijk. De mensen die hier werken gaan hier met liefde aan de slag om uw huisdier weer op te frissen.

Hondentrimsalon in Noordwijk: verzorging met liefde

Deze hondentrimsalon in Noordwijk heeft een vestiging aan de Zwarteweg. Op de website trimsalonnoordwijk.nl zijn adresgegevens en contactgegevens te vinden. Ook als het voor u zelf lastig is om de vacht van uw hond te onderhouden, weten zij er wel raad mee. Het trimmen gaat verder dan alleen knippen. Zij weten op speelse en verzorgende wijze het diertje op zijn gemakt te stellen, zodat deze rustig genoeg blijft om de heerlijke verzorging te ondergaan. Breng daarom uw hond zo snel mogelijk naar ze toe, zodat het zo snel mogelijk leert wennen aan deze hondentrimsalon in Noordwijk. Vanaf de leeftijd van 12 tot 16 weken kunnen de puppy’s al hun eerste trimbeurt geven. Tijdens dit bezoek kan uw hond rekenen op de volgende behandelingen:

  • Wassen in een bad
  • Knippen en scheren van de vacht
  • Gebitreiniging
  • Oren uitplukken
  • Nagels plukken
  • Drogen van de vacht

Wat en hoeveel er moet gebeuren hangt ook af van de staat van de haren. Als ze erg vies en onverzorgd, dan is er meer nodig om deze weer op de beste conditie te krijgen. Daarnaast speelt het ras van uw dier ook mee. Ieder ras heeft weer een andere soort vacht en lichaam. Wat daarmee aan de hand is en bijgehouden moet worden, verschilt weer van dier op dier. Een gespecialiseerde hondentrimsalon in Noordwijk als trimsalon Brendine kan dit goed beoordelen en daarom een verzorgingsbeurt op maat geven.

Een fris gevoel voor uw dier

Na een goede trimbeurt bij de hondentrimsalon Brendine in Noordwijk voelt uw hondje zich weer helemaal fris. U zult zien dat uw dier helemaal opknapt als de haren weer geknipt zijn en weer helemaal zijn gewassen. Dat weet u als geen ander. We laten graag onze haren knippen, onze nagels verzorgen, of een heerlijke massagebeurt geven. Na zo’n verzorging voelen we ons helemaal fris. Zelfs naar een bad in eigen huis of een goede douchebeurt. Hetzelfde geldt voor dieren. De haren voelen anders, de vacht voelt frisser en de nagels zitten niet meer in de weg. Het geeft een vrijer gevoel en dat geeft ze de ruimte om weer zorgeloos door de natuur te rennen. Bij de hondentrimsalon in Noordwijk werken mensen die begaan zijn met dieren en graag met het dier aan de slag gaan. Het verzorgen van dieren is een van hun favoriete bezigheden en daar kan uw dier tijdens de beurt en daarna heerlijk van genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn