Lakzegels van stempels.nl

28 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Welkom op de website van stempels.nl. Wij bieden een ruim aanbod aan stempels en lakzegels maar ook aan zegellak. Al vijftien jaar verkopen wij onze producten met veel plezier en bevlogenheid. Dat is waar wij voor staan. Wij hechten grote waarde aan het bieden van een ruim assortiment aan lakzegels en stempels van de beste kwaliteit en dat is door de jaren heen niet onopgemerkt gebleven bij onze trouwe klanten. Ben je op zoek naar lakzegels, stempels of een van onze andere producten, dan kun je bij ons op de website terecht om het product te vinden dat aan al je wensen voldoet. Online winkelen in onze webwinkel voor lakzegels of een van de andere producten die wij aanbieden is makkelijk en wij bieden altijd een zeer goede prijs. Wij kunnen je altijd goed helpen omdat we met de meest ervaren mensen werken die je alles kunnen vertellen over onze producten. Ben je op zoek naar lakzegels? Je kunt in onze webwinkel op ieder moment terecht, en als je contact op wilt nemen dan zijn we doordeweeks tussen half negen en half vijf beschikbaar. Wanneer je lakzegels koopt in onze webshop dan is de prijs altijd inclusief btw. Je kunt de lakzegels betalen in een veilige betaalomgeving en je kiest dan altijd voor de betaalmethode die het beste bij je past. De mogelijkheden om lakzegels of stempels te betalen zijn: 

  • Ideal
  • PayPal
  • Credit card 

Lakzegels laten bezorgen in Nederland of Belgiƫ

We leveren onze producten zoals de lakzegels in heel Nederland en Belgiƫ. Mocht je contact op willen nemen omdat je een vraag hebt over een van onze producten, dan kun je ons bereiken op doordeweekse dagen tussen half negen en half vijf. We hanteren graag een snelle werkwijze voor onze klanten. Op het moment dat je een product bestelt, dan wil je namelijk graag dat het snel in huis is. Omdat we sommige producten op voorraad hebben en andere niet, kan de levertijd per product wel wat verschillen. Houd daar dus even rekening mee als je lakzegels of stempels bij ons bestelt in de webwinkel. Alle voorraadartikelen leveren we bij Stempels al binnen een werkdag. Bestel je kantoorstempels of hobbystempels op maat, dan kun je uitgaan van een levering in een tot twee werkdagen. Dit, omdat we deze stempels op maat moeten maken en daar gaat wat tijd inzitten. Voor brandstempels, lakzegels en blinddrukstempels moet je rekenen op een levertijd van vijf werkdagen. We rekenen voor alle leveringen ook verzendkosten.

Meer over onze service bij Stempelspuntnl

Zoals gezegd bieden wij onze klanten graag de beste service aan, maar wat houdt dat precies in? Niet alleen vinden wij het belangrijk om als er vragen zijn onze klanten persoonlijk te woord te kunnen staan, ook willen wij goede voorwaarden bieden zoals een periode van zeven dagen waarin het product nog kan worden teruggestuurd. In principe werken wij met de beste verzendservice waardoor je altijd kunt rekenen op een snelle en betrouwbare levering binnen de aangegeven verzendtijd. Op onze website bieden wij een ruim assortiment. Je kunt alle producten op je gemak online bekijken omdat wij heldere beelden hebben geplaatst. Voor je een product bestelt zul je je even moeten registeren. Wij zorgen dat je gegevens niet aan derden worden verstrekt en dat deze dus in goede handen zijn bij ons. Heb je nog vragen of ben je naar een specifiek product op zoek dat je nu niet direct kunt vinden? In dat geval raden we je aan om gewoon even contact met ons op te nemen en dat helpen we je heel erg graag verder. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn